اقدام و عمل در منطقه ویژه اقتصادی اسلام آباد غرب

دنیای امروز را می توان به مثابه یک دهکده جهانی دانست که در آن کشورها به ناچار برای ادامه فعالیت های اقتصادی خود نیازمند مراودات تجاری هستند چرا که مراودات تجاری زمینه ساز رشد و بالندگی است.

از این رو در دنیای اقتصادی که رو به سمت جهانی و صنعتی شدن پیش می رود باید بسترهایی ایجاد گردد که بتوان استعدادهای بالقوه را کشف و آنها را به سمت بالفعل شدن سوق دهیم.

چه بسا که مناطق ویژه اقتصادی می تواند بهترین بستر برای ایجاد رویه فوق الذکر باشد از این رو در دنیای امروز وجود مناطق ویژه اقتصادی می تواند پرچم افراشته ای در سمت و سوی دنیای اقتصادی و رونق دادن به آن باشد. در این راستا به تحلیل مختصری از منطقه ویژه اقتصادی زاگرس ( اسلام آباد غرب ) می پردازیم.

موقعیت های ویژه شهرستان اسلام آباد غرب که منطقه ویژه اقتصادی را خاص نموده است:

-  موقعیت جغرافیایی مناسب استان و قرار گرفتن در کریدور شرق به غرب و شمال به جنوب کشور به عنوان مسیر اصلی ترانزیت به کشور عراق و سایر کشورهای خاور میانه

-  فاصله مناسب با قطب های اقتصادی کشور (تهران-تبریز-اهواز- اصفهان) با میانگین فاصله 500کیلومتر

-  مرکزیت استان در منطقه غرب ایران و فاصله بسیار مناسب شهر کرمانشاه با مراکز چهار استان همجوار ( ایلام – خرم آباد-همدان- سنندج) با میانگین کمتر از 200 کیلومتر.

-  تصویب نقش فراملی کرمانشاه در سند ضوابط ملی آمایش سرزمین کشور

-  همجواری با دو استان سلیمانیه و دیاله جمهوری عراق و وجود گمرک بین المللی خسروی و بازارچه پرویز خان در -همسایگی استان دیاله و بازارچه های شوشمی و شیخ صله در همسایگی با استان سلیمانیه

-  دسترسی مناسب به شهرهای مذهبی کشور عراق (کربلا- نجف و ...)

 

بزودی/ بهره برداری از اولین واحد صنعتی تولیدی حلالهای آلی در منطقه ویژه زاگرس

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی اسلام آباد غرب در جمع خبرنگاران گفت: پروژه تولید حلالهای آلی کیمیا صنعت کارینا در اسفند ماه 1394 اقدام به آغاز عملیات ساخت مخازن نمود.

فرهاد تاب زر افزود: عملیات اجرایی پروژه از شهریور ماه 1395 به صورت شبانه روزی آغاز شد و با تلاش بی وقفه مدیران اجرایی پروژه به زودی شاهد بهره برداری از این طرح خواهیم بود.

تاب زر گفت: عمده محصولات این واحد، حلال های آلی مشتمل بر محصولات هیدرو کربن سبک، هیدرو کربن سنگین، اکتان بوستر، حلالهای 402 و ... است.

وی افزود: این پروژه در فاز اول با احتساب نیروهای فنی و ستادی اشتغالزایی مستقیم 30 نفر و غیر مستقیم بیش از 80 نفر مشغول فعالیت خواهند بود و پس از تکمیل هر سه فاز شرکت 300 نفر بصورت مستقیم و غیر مستقیم بیش از 700 نفر خواهد بود و در این زمینه مبلغ نود میلیارد ریال سرمایه گذاری گردیده است که بخشی از آن توسط بانک سپه تأمین شده است.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی اسلام آباد غرب گفت: با توجه به اختصاص ساختمان و ایجاد ارتباط تحت بستر شرکت مخابرات استان کرمانشاه و همچنین تجهیز و تهیه امکانات لازم گمرک مستقل منطقه ویژه نیز به زودی به بهره برداری خواهد رسید که زحمات مدیر کل محترم اداره کل گمرکات استان کرمانشاه قابل تقدیر است.

تاب زر در پایان افزود: نماینده محترم مردم شریف اسلام آباد غرب در مجلس شورای اسلامی و فرماندار محترم در این راستا تمام تلاش و همت خود را بکار بستند تا این امر تحقق یابد.

امتیاز به خبر :