امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

صادرات و واردات 803 میلیون دلار کالا از منطقه آزاد چابهار

لینک کوتاه: freena.ir/detail/45040
ساعت 12:31 چهارشنبه 27 دی 1396
مدیر توسعه تجارت سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار گفت: 803 میلیون دلار میزان صادرات و واردات 9 ماهه نخست امسال از طریق این منطقه بوده که در همسنجی با پارسال 37 درصد رشد داشته است.

به گزارش فرینا به نقل از ایرنا، محمد میری اظهار داشت: واردات به منطقه آزاد چابهار شامل ورود مواد اولیه و ماشین آلات برای مصرف در واحدهای بازسازی مستقر در منطقه، واردات کالا از طریق منطقه آزاد به سرزمین اصلی مازاد بر سهمیه کالای تجاری بند ج، کالای مسافری، مرجوعی و خارجی است.
وی ادامه داد: صادرات حاصل از تولید به خارج از کشور چهار میلیون و964 هزار دلار، صادرات مجدد یک میلیون و 500 هزار دلار، صادرات حاصل از تولید به مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و صادرات کالا حاصل از تولید به سرزمین اصلی پنج میلیون و 767 هزار دلار بوده است.
وی حجم وزنی کالاهای صادراتی و وارداتی به منطقه آزاد چابهار را 364 هزار و 685 کیلوگرم در 9 ماهه نخست امسال عنوان کرد.

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت