منابع انسانی کلید موفقیت صنعت پتروشیمی

معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی کلید موفقیت و سلامتی صنعت پتروشیمی را در گرو منابع انسانی دانست و گفت: در یک شرکت سرآمد نمی‌توان به روش‌های سنتی تکیه کرد.

به گزارش فرینا، سیدرضا نوروززاده در آیین هشتمین دوره جایزه تعالی صنعت پتروشیمی با تبریک روز مهندس و نقش موثر مهندسان در توسعه کشور گفت: امروز اکثر کشورهای پیشرفته دنیا با تکیه بر مدل‌های علمی، جوایزی را در سطح منطقه‌ای و ملی ایجاد کرده‌اند که محرک سازمان‌ها در کسب‌وکار، رشد و ثروت‌آفرینی است.

نوروززاده استفاده از الگوهای علمی روزآمد دنیا را خطوط راهنمایی برای ارزیابی شرکت‌ها دانست و افزود: شرکت‌ها با اجرای این مدل‌ها، ضمن شناسایی و رفع نقاط ضعف، در مسیر سرآمدی گام برمی‌دارند.

وی با اشاره به سرعت بالای پیشرفت فناوری به ویژه در صنعت پتروشیمی گفت: تغییر ماهیت تقاضای مشتریان، تشدید رقابت میان سازمان‌ها و تغییرات فناوری سبب شده شرکت‌ها به طور مدام به سمت رقابت‌پذیری حرکت کنند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، با بیان این که استفاده از سیستم‌های مدیریتی جدید همچون الگوی جایزه تعالی، به شرکت‌ها و سازمان‌ها برای چابکی بالاتر و موفقیت بیشتر در دنیای رقابتی امروز کمک شایانی می‌کند، افزود: حرکت به سوی ایجاد سازمان‌هایی که از سرعت و انعطاف‌ بالایی در پاسخ به محیط متغیر، ناپایدار و پیش‌بینی‌ناپذیر برخوردارند، حیاتی است.

نوروززاده گفت: مدیران باید برای شرکت خود، چشم‌انداز روشن، اهداف میان‌مدت و بلندمدت و راهبرد لازم برای دستیابی به آن اهداف را تدوین کنند.

وی افزود: کیفیت و اهداف کیفی متعالی نیازمند تلاش مستمری است که در کوتاه‌مدت حاصل نمی‌شود، بنابراین باید به بهبود مستمر توجه ویژه‌ای کرد.

 

کارکنان خلاق، لازمه موفقیت در بازار رقابتی

معاون وزیر نفت با اشاره به این که موفقیت در بازار رقابتی موجود به کارکنان خلاق نیاز دارد، گفت: در مدل تعالی جایزه تعالی نیز به مفهوم خلاقیت و نوآوری توجه شده است.

نوروززاده ادامه داد: برای ورود به رقابت‌های جهانی، باید از الگوهای رفتاری مدیریت نوین استفاده کرد.

وی با اشاره به اهمیت فرآیندنگری و بازنگری فرآیندهای کاری گفت: محصول باکیفیت و تولید مداوم در صنعت پتروشیمی حاصل پایش مداوم فرآیندهای کاری است.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی افزود: در یک شرکت سرآمد نمی‌توان به روش‌های سنتی تکیه کرد.

نوروززاده با اشاره به نخستین دوره برگزاری جایزه تعالی صنعت پتروشیمی در سال ۸۹، افزود: این مدل با هدف ایجاد فضای رقابتی برای استقرار سیستم‌های نوین مدیریتی و فراهم کردن زمینه مناسب برای معرفی و به اشتراک گذاشتن تجربه‌های موفق به سازمان‌ها برگزار می‌شود.

وی با تاکید بر لزوم جایگاه ویژه منابع انسانی در جایزه تعالی گفت: کلید موفقیت و سلامتی این صنعت در گرو منابع انسانی است.

به گفته معاون وزیر نفت، مدل تعالی سازمانی بر اساس هشت مفهوم بنیادین حول محور نیروی انسانی بنا شده است که شامل موفقیت از طریق استعداد کارکنان، به خدمت گرفتن خلاقیت و نوآوری، مدیریت با چابکی و خلق آینده‌ای پایدار است.

 

توصیه معاون وزیر نفت به مدیران پتروشیمی

نوروززاده با بیان این که پیاده‌سازی هر سیستم مدیریتی و مدل تعالی سازمانی از طریق مشارکت کارکنان بااستعداد و خلاق میسر خواهد بود، افزود: دستیابی به اهداف بلندمدت توسعه پایدار شرکت، با مشارکت کارکنان مترقی و سرآمد خواهد بود.

وی با اشاره به این که صنعت پتروشیمی از نظر سطح تکنولوژی، پیچیدگی فرآیندها، خلق ارزش افزوده و اشتغال‌آفرینی جایگاه ویژه‌ای دارد، ادامه داد: توسعه پایدار این صنعت نیازمند توجه همه مدیران به استفاده از سیستم‌های نوین مدیریتی است و با ارزیابی علمی به فرصت‌های قابل بهبود سازمان خود دست یابند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی به مدیران صنعت پتروشیمی توصیه کرد که به جایزه تعالی مانند یک فرصت نگاه کنند و با استفاده از گزارش‌های نهایی ارزیابان در بهبود سازمان خود تلاش کنند.

هشتمین دوره جایزه تعالی صنعت پتروشیمی با شعار «سازمان سرآمد، زمینه ساز تحول اقتصادی» صبح (شنبه ۵ اسفند) با حضور قائم مقام وزیر نفت، معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی و جمعی از مدیران ارشد این صنعت آغاز به کار کرد.


 

امتیاز به خبر :