راه اندازی دفتر آموزش و پرورش مناطق آزاد در وزارتخانه آموزش و پرورش

نماینده وزیر آموزش و پرورش کشور از راه اندازی دفتر آموزش و پرورش مناطق آزاد در وزارتخانه آموزش و پرورش خبر داد. 

به گزارش فرینا، مجتبی زینی وند در هشتاد و دومین نشست شورای اداری کیش که با حضور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، معاونان و مدیران سازمان و روسا و نمایندگان ادارات و نهادهای جزیره کیش  برگزار شد، گفت: آموزش و پرورش مبنای توسعه در هر جامعه است و یکی از شاخصه های ارزیابی توسعه یافتگی محسوب می شود.
زینی وند افزود: گره گشایی از مشکلات آموزش و پرورش محصول فعالیت شوراها است و با همت، عزم و اراده ای که در دکتر انصاری لاری و معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش وجود دارد شاهد رفع مشکلات این حوزه خواهیم بود.
وی گفت: درجهت دستیابی به مصوبات شورای راهبردی آموزش و پرورش مناطق آزاد و منطقه آزاد کیش و ماکو به عنوان محل اجرای دو طرح محوری انتخاب شدند و یکی از این طرح ها برگزاری مستقیم امتحانات و ساماندهی نیروی انسانی است.
نماینده وزیر آموزش و پرورش کشور با بیان اینکه آیین نامه اجرایی آموزش و پرورش در مناطق آزاد به دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد ابلاغ شده است افزود: انتظار این است نظام آموزش و پرورش کیش الگویی برای کشور باشد و تاکید  وزیر آموزش و پرورش و دبیرشورایعالی مناطق آزاد نیز برتسهیل فرآیندها ودستیابی به این موضوع است.
زيني وند با بیان اینکه در خصوص ارتباط کیش با مرکز بین الملل آموزش و پرورش مسائل حقوقی مانع از اجرای طرح است گفت: وزارت آموزش و پرورش آمادگی دارد در بحث ساختاری، با آموزش و پرورش مناطق آزاد برای فعالیت  مبتنی بر تعریف شورای راهبری مناطق آزاد و همکاری با سازمان مشارکت های مردمی فعالیت کند.
نماینده وزیر آموزش و پرورش کشور در خصوص تامین نیروی انسانی مورد نیاز جزیره کیش از طریق مدارس خرید خدمات اعلام آمادگی کرد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش و رییس شورای آموزش و پرورش جزیره کیش نیز در این نشست با اشاره به مشکلات ساختاری آموزش و پرورش کیش به عنوان معضلی چند ساله در این جزیره گفت: آموزش و پرورش کیش در تراز با ساختار های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و گردشگری قرار ندارد و از استانداردها درمقایسه با حوزه های دیگر بسیار عقب تر است.
محمدابراهيم انصاری لاری افزود: مشکلات آموزش و پرورش کیش یکی از دلیل عدم سکونت نخبگان و سرمایه گذاران در این منطقه آزاد است و بسیاری از خانواده ها به دلیل اهمیت تحصیل فرزندانشان از سکونت در جزیره کیش منصرف می شوند.
انصاری لاری با اشاره به کمک های سازمان منطقه آزاد کیش برای بهبود وضعیت آموزش و پرورش کیش گفت: پرداخت  ماهانه مبلغ 140 میلیون تومان، خرید 750 میلیون تومان تجهیزات در ماه گذشته، احداث دو مجتمع بزرگ آموزشی با اعتباری بالغ بر 90 میلیارد تومان برمبنای محاسبه در سال 96 و بسیاری اقدامات دیگر بخش هایی از کارهای حمایتی سازمان منطقه آزاد کیش است.
وی افزود: اگر وضعیت آموزش و پرورش کیش از نظر متولی به همین شکل باقی بماند سازمان منطقه آزاد کیش هم در حمایت از این نهاد زیربنایی تردید می کند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: یکی از دغدغه های تیم مدیریتی سازمان منطقه آزاد کیش وضعیت آموزش و پرورش است و از بدو ورود اقدامات گسترده ای در جهت تعامل با وزارت آموزش و پرورش و وزیر آموزش و پرورش انجام داده ایم تا وضعیت آموزش و پرورش کیش روشن شود.
انصاری لاری افزود: جزیره کیش به لحاظ جغرافیایی و شرایط باید متمایز و متفاوت از مناطق آزاد دیگر باشد و این موضوع شامل تصمیم گیری ها در خصوص وضعیت آموزش و پرورش نیز هست. اگر جزیره کیش الگوی مناسبی در آموزش و پرورش باشد بسیاری از خانواده ها به جای اعزام فرزندانشان به خارج از کشور برای تحصیل به جزیره کیش سفر می کنند.
وی در ادامه از پیش بینی بودجه 15 میلیارد تومانی برای تامین حقوق کارکنان اداری و آموزشی وزارت آموزش و پرورش خبر داد و گفت: اگر ساختار آموزشی کیش از استان قطع و به تهران وصل شود سازمان منطقه آزاد کیش متولی نیمی از هزینه های آموزش و پرورش کیش خواهد شد.
رییس شورای آموزش و پرورش جزیره کیش در پایان افزود: این موضوع مهمی است و روشن کردن تکلیف آموزش و پرورش کیش مبنای تصمیم گیری ها و فعالیت های سازمان منطقه آزاد کیش برای توسعه این بخش است.
در این نشست معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش از اقدامات انجام شده در خصوص بهبود وضعیت آموزش و پرورش کیش ارائه کرد و گفت: با تاکید مديرعامل سازمان منطقه آزاد كيش آموزش و پرورش موضوعی محوری در پیگیری های سازمان منطقه آزاد کیش است و بر اساس برنامه ریزی ها سال گذشته 8 مدرسه در طرح بهسازی قرار گرفتند.
سعید پورعلي افزود: احداث دو مجتمع آموزشی دخترانه و پسرانه از پیش دبستانی تا متوسطه، پیش بینی 5 میلیارد تومان برای توسعه تجهیزات و امکانات، پیش بینی 15 میلیارد تومان برای جذب نیروهای کیفی، حمایت از فعالیت های آموزشی و ضمن خدمت و اعزام دانش اموزان به مسابقات و احداث یک مدرسه جدید از جمله اقدامات حمایتی سازمان منطقه آزاد کیش از آموزش و پرورش کیش است.
امام جمعه کیش نیز در این نشست، حضور محمد ابراهيم انصاری لاری را به عنوان شخصیتی فرهنگی و متعهد، فرصتی مناسب برای ارتقاء کمی و کیفی آموزش و پرورش کیش دانست و گفت: آموزش و پرورش از مهمترین مجموعه های تاثیر گذار و یکی از بخش هایی است که می تواند به جزیره کیش اصالت دهد.
حجت الاسلام و المسلمین حسن زاده افزود: اصالت جزیره کیش به مردم این منطقه است و برای ماندگاری مردم در جزیره کیش باید آموزش و پرورش اصیل داشته باشند.
وی با بیان اینکه مشکل آموزش و پرورش کیش ساختاری است گفت: در حال حاضر آموزش و پرورش کیش دچار سر در گمی است و تقاضای ما از وزیر آموزش و پرورش رفع این سر درگمی است و فعالیت آموزش و پرورش کیش زیر نظر بندرلنگه و استان آینده مطلوبی برای کیش ندارد.
حجت الاسلام و المسلمين حسن زاده گفت: جزیره کیش جایگاه ملی دارد و به ادارات آن نیز باید نگاهی ملی شود و جا دارد به آموزش و پرورش کیش نیز نگاه ملی شود و ارتباط آموزش و پرورش کیش با مرکز بین الملل و خارج از کشور آموزش و پرورش طرح خوبی برای نجات وضعیت نا مناسب آموزش و پرورش کیش است.
امام جمعه اهل سنت هم در این نشست به تجربه چند ساله خود در خصوص وضعیت آموزش و پرورش کیش اشاره کرد و گفت: با وجود پیگیری ها سال ها است که آموزش و پروش مشکل جدی شهروندان این جزیره و دچار مشکلات عدیده است. 
شیخ یعقوب شمس افزود: با حضور محمدابراهيم انصاری لاری و پیگیری های معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش و با همکاری وزارت آموزش و پرورش امید داریم این مشکل بزرگ در کیش رفع شود.
بنابر اعلام نماینده وزیر آموزش و پرورش کشور آیین نامه اجرایی مصوبه شورای راهبری آموزش و پرورش مناطق آزاد در خصوص فعالیت آموزش و پرورش کیش با همکاری سازمان مشارکت های مردمی تا دی ماه سال جاری ابلاغ خواهد شد. 

برچسب ها : منطقه آزاد کیش
آمنه شهیدی امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.