امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

معاون اقتصادی سازمان منطقه آزاد ماکو:

کلینیک صنایع در منطقه آزاد ماکو راه‌اندازی می‌شود/ فعالیت بازارچه مرزی در ماکو بدون انتقال ارز

لینک کوتاه: freena.ir/detail/48446
ساعت 10:49 يکشنبه 29 مهر 1397
معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد ماکو گفت: کلینیک صنایع با همکاری استان قزوین در منطقه آزاد ماکو راه‌اندازی شده و برخی واحدهای تولیدی قزوین، مواد اولیه خود را که در منطقه آزاد ماکو تولید می‌شود، تامین کنند.

به گزارش فرینا به نقل از فارس ابراهیم جلیلی، با اشاره به دیدار خویش با رئیس و اعضای اتاق بازرگانی استان قزوین اظهار کرد: در راستای تعامل با فعالان اقتصادی سرزمین اصلی، برنامه‌هایی پیش‌بینی شده و تصمیم بر این است که فرصت‌ها و مزیت‌های موجود منطقه آزاد ماکو به فعالان اقتصادی معرفی شود.

وی تصریح کرد: هدف از این کار، جذب سرمایه‌گذاری، توسعه روابط اقتصادی منطقه آزاد با داخل کشور و استفاده از ظرفیت‌های منطقه آزاد ماکو برای توانمندسازی واحدهای تولیدی داخل کشور است.

معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد ماکو گفت: پس در این راستا با رئیس اتاق بازرگانی قزوین جلسه‌ای برگزار و مزیت‌های منطقه آزاد ماکو در تجارت و تولید معرفی شد و بنابراین در آینده نزدیک یک تفاهم‌نامه همکاری در این راستا امضا می‌شود و همچنین، یک تور از هیئت تجاری استان قزوین به ماکو سفر کرده و زمینه‌های سرمایه‌گذاری و فعالیت اقتصادی منطقه را بررسی می‌کنند.

وی بیان کرد: علاوه بر آن مقرر شد کلینیک صنایع با همکاری استان قزوین در منطقه آزاد ماکو راه‌اندازی شود و برخی واحدهای تولیدی قزوین، مواد اولیه خود را که در منطقه آزاد ماکو تولید می‌شود، تامین کنند.

جلیلی اظهار کرد: بنابراین یک خط اقتصادی و تجاری بین منطقه آزاد ماکو و استان قزوین که یکی از مهمترین استان‌های صنعتی ایران است، برقرار شد.

وی در ادامه با اشاره به راه‌اندازی بازارچه مرزی در منطقه آزاد ماکو گفت: در شرایط کنونی که واردات با برخی مشکلات مواجه است، قرار شد بازارچه مرزی در منطقه آزاد ماکو جهت تهاتر کالا که بدون انتقال ارز است، فعالیت کند.

معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد ماکو افزود: در این صورت نیازهای واحدهای تولیدی داخل کشور و نیازهای اساسی را برطرف کرده و در عین حال صادرات محصولات واحدهای تولیدی از بازارچه‌های مرزی انجام می‌یابد.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت