امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

کارگران سرمایه‌های انسانی صنعت در منطقه آزاد اروند هستند

لینک کوتاه: freena.ir/detail/49458
ساعت 12:42 پنج‌شنبه 6 دی 1397
مدیر نواحی صنعتی سازمان منطقه آزاد اروند گفت: ازنظر ما کارگران سرمایه‌های انسانی ما هستند و حفظ ایمنی و سلامت آن‌ها اولین اولویت ما است.

به گزارش فرینا، رضا صلبوخی در نشستی که به مناسبت روز ملی ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی با حضور احمد رستمی معاون توسعه مدیریت و مهدی موسوی مدیر بهداشت، سلامت و محیط زیست سازمان منطقه آزاد اروند در محل شهرک صنعتی خرمشهر برگزار شد، اظهار داشت: به‌منظور افزایش ایمنی در شهرک‌های صنعتی منطقه آزاد اروند مرکز فوریت‌های پزشکی و اطفا حریق در این شهرک‌ها مستقر شدند.

صلبوخی افزود: آموزش نیروهای مستقر در واحدهای صنعتی، بازدیدهای مکرر از این واحدها و ارسال گزارش به مراکز مربوطه نیز ازجمله اقداماتی بوده که در راستای افزایش ایمنی در شهرک‌های صنعتی آبادان و خرمشهر انجام‌شده است.

مدیر توسعه نواحی صنعتی سازمان منطقه آزاد اروند بابیان اینکه ازنظر ما کارگران سرمایه‌های انسانی ما هستند و حفظ ایمنی و سلامت آن‌ها اولین اولویت ما است، عنوان کرد: اقدامات انجام‌شده ما نیز در همین راستا بوده است.

صلبوخی افزود: حوزه محیط‌زیست سازمان با تمام وجود در خدمت شهرک‌های صنعتی خواهد بود تا بتوانیم در راستای ارتقا سلامت مردم گام برداریم.

وی عنوان کرد: بد از اینکه درخواست استقرار مرکز فوریت‌های پزشکی در شهرک‌های صنعتی منطقه آزاد اروند به ما اعلام شد فوراً برای استقرار آن اقدام کردیم.

احمد رستمی نیز در این نشست بیان کرد: مأموریت و هدف سازمان منطقه آزاد اروند افزایش سطح رفاه اجتماعی و اقتصادی مردم این منطقه است و برای رسیدن به آن نیاز به توسعه داریم به‌طوری‌که این توسعه پایدار بوده و حافظ جان مردم باشد.

معاون توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد اروند گفت: بودجه سازمان منطقه آزاد اروند نیز با همین نگاه تخصیص داده می‌شود و خوشحالیم که این موضوع در صنعت نیز پیگیری می‌شود و توسعه صنعتی همگام با توسعه شاخص‌های ایمنی و سلامت پیش می‌رود.

در این نشست گزارشی از عملکرد حوزه اچ اس ای نواحی صنعتی سازمان منطقه آزاد اروند ارائه شد و از فعالان صنعتی برتر در حوزه اچ اس ای نیز تقدیر شد.

همچنین یک دوره آموزشی نیز برای نمایندگان اچ اس ای واحدهای صنعتی در محل شهرک صنعتی خرمشهر برگزار شد.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت