امحاء 4 تن کالای تاریخ مصرف گذشته و غیر مجاز در منطقه آزاد انزلی

مدیر غذا و دارو سازمان منطقه آزاد انزلی از امحاء 4 تن کالای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تاریخ مصرف گذشته و غیر مجاز که تابستان و پاییز سال جاری جمع آوری شده بودند خبر داد.

به گزارش فرینا، مهدی کوچکی با بیان اینکه کالاهای امحاء شده طی بازرسی های این سازمان از ابتدای تابستان تا پایان پاییز سال جاری کشف شدند اظهار داشت: با توجه به بازرسی های مستمر بعمل آمده از مجتمع های تجاری و غرفه های عرضه کننده محصولات خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی فعال واقع در محدوده فاز تجارت و گردشگری 4 تن محصول تاریخ مصرف گذشته و غیرمجاز جمع آوری و پس ازانجام مراحل، طی تشریفات قانونی و اخذ مجوزهای لازم با هماهنگی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بندر انزلی با حضور نمایندگان بخش های ذیربط امحاء گردید.

کوچکی با اشاره به اینکه اولویت سازمان منطقه آزاد انزلی، پایش و بررسی کلیه فرآروده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در دو سطح پیش از ترخیص و پس از ترخیص (سطح عرضه) است، افزود: در این راستا ضمن بررسی و آنالیز آزمایشگاهی کلیه محصولات وارداتی، اقلام غیر قابل مصرف انسانی، غیر مجاز و تاریخ مصرف گذشته از سطح عرضه نیز جمع آوری و پس از اخذ مجوزهای لازم امحاء می گردد.

وی از برگزاری چندین دوره و کارگاه آموزشی، طراحی و توزیع بروشور و بسته های اطلاع رسانی به منظور افزایش آگاهی و مسئولیت پذیری وارد و عرضه کنندگان محصولات سلامت محور در خصوص عوارض مصرف کالای تاریخ مصرف گذشته و غیر قابل مصرف انسانی، خبر داد و اضافه کرد: خوشبختانه امروز شاهد تعاملات سازنده فعالین اقتصادی، وارد کنندگان و عرضه کنندگان کالای سلامت محور در خصوص حذف و جمع آوری کالاهای تاریخ مصرف گذشته می باشیم؛ به گونه ای که ظرف یک سال گذشته 8 تن کالای تاریخ مصرف گذشته تحویلی توسط صاحبین کالا از چرخه مصرف خارج و امحاء شده است.

مدیر غذا و دارو سازمان منطقه آزاد انزلی افزود: بر اساس ماده 14 قانون مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی عرضه کلیه محصولات تاریخ مصرف گذشته تخلف محسوب شده و فروشندگان می بایست از عرضه و فروش آن خودداری و نسبت به جمع آوری آن اقدام نمایند.

گفتنی است؛ مدیریت غذا و دارو سازمان منطقه آزاد انزلی از تیرماه 1396 در جهت صدور مجوز ترخیص محصولات سلامت محور (خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی) و نظارت بر کلیه محصولات عرضه شده در محدوده منطقه شروع به کار نموده و علاوه بر این هماهنگی های مربوط به اخذ مجوزهای بهداشتی در زمینه تولید مواد غذائی، خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور از وظایف این مدیریت می باشد.

خبرنگار منطقه آزاد انزلی امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.