لزوم توانمندسازی زنان بلوچ در یادگیری زبان بین المللی برای ارایه سوزن‌دوزی به بازارهای جهانی

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار در آیین اختتامیه هشتمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر، در توانمندسازی زنان بلوچ در یادگیری زبان بین المللی برای ارایه هنر اصیل خود به بازارهای جهانی تاکید کرد.

به گزارش فرینا، عبدالرحیم کردی در آیین اختتامیه هشتمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر چابهار گفت: پیشینه تاریخی هنر سوزن دوزی، ظرفیت نیروی انسانی منطقه و نیاز فرهنگی جامعه به صنعت مد و لباس به ما می گوید که باید گام های جدی برای استفاده از این ظرفیت های عظیم در صنعت مد و لباس برداریم.

کردی گفت: تاکید ویژه مقام معظم رهبری به سبک زندگی ایرانی اسلامی، تولید ملی و حمایت از کالای ایرانی، توجه ما را به صنعت سوزن دوزی و مدو لباس بیش از پیش افزایش داده است. موقعیت استراتژیک و ژئوپولیتیکی چابهار از جمله منطقه آزاد بودن آن و راه داشتن به آب های آزاد اقیانوسی، شرایط مناسب و ویژه ای را برای برگزاری جشنواره ها و نمایشگاه های بین المللی در اختیار این منطقه قرار داده است.

وی افزود: معتقدیم سوزن دوزی یک اصالت فرهنگی و ریشه دار ایرانی است که قوم بلوچ پاسدار آن بوده توانسته آن را حفظ کند. در برگزاری جشنواره بین المللی مد و لباس فجر و ارتباط صنعتگران بومی سوزن دوزی منطقه با اساتید و صنعتگران بین المللی، به دنبال توانمندسازی زنان بلوچ در یادگیری زبان بین المللی برای ارایه هنر اصیل خود به بازارهای جهانی هستیم. می خواهیم با حفظ اصالت و ریشه در تاریخمان این صنعت را با زبان بین المللی به جهانیان ارایه دهیم.

خبرنگار منطقه آزاد چابهار امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.