انجیر و زغال اخته ارس روانه بازارهای مصرف شد

برداشت محصول انجیر و زغال اخته از باغات روستاهای منطقه آزاد ارس آغاز شد.

به گزارش فرینا، برداشت محصول انجیر از باغ‌های روستاهای همجوار مرکز نوردوز واقع در حاشیه رود ارس آغاز شد.
بیشترین محصول انجیر این منطقه از روستاهای نوجه‌مهر، پهناور، تیلکری، دوزال، کردشت، قولان و میسن برداشت و راهی بازارهای  مصرف داخلی و خارجی می‌شود.
این محصول از سطح ۳۵ هکتار از باغ‌های روستاهای منطقه آزاد ارس به دست آمده و  انواع انجیر قرمز، زرد محلی و زرد بی‌دانه که از لحاظ طعم و کیفیت بسیار مطلوب و شیرین هستند، در ارس تولید می شود. 
همزمان با برداشت انجیر، محصول زغال اخته ارس نیز از روستاهای همجوار مرکز نوردوز و بخش سیه رود، روانه بازار شد. 
بیشترین برداشت این محصول در روستای تاریخی و گردشگری اشتبین انجام می شود و روزانه ۴ تن از محصول با کیفیت زغال اخته به بازار مصرف از جمله به استانهای تهران، آذربایجان شرقی، اصفهان و سایر مناطق کشور ارسال می‌ شود. 
زغال اخته همانند تمام میوه های قرمز رنگ از جمله، گوجه و گیلاس دارای آنتی اکسیدان است که در جلوگیری از بیماریهایی قلبی، سرطان، دیابت، آب مروارید و آرتروز نقش موثری دارد.

خبرنگار منطقه آزاد ارس امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.