امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

رفع تصرف 5740 مترمربع اراضی خالصه دولتی در روستاهای جی جیان و دولاب قشم

لینک کوتاه: freena.ir/detail/62245
ساعت 13:36 دوشنبه 22 شهريور 1400
رییس یگان حفاظت از اراضی ملی، دولتی و اجراییات سازمان منطقه آزاد قشم از رفع تصرف پنج هزار و 740 متر مربع اراضی خالصه دولتی واقع درخارج از محدوده طرح هادی روستاهای جی جیان و دولاب قشم خبر داد.

به گزارش فرینا به نقل از فکر اقتصادی، مصطفی مازندرانی ارزش تقریبی مجموع این اراضی رفع تصرف شده را که سه قطعه آن در روستای جی جیان و یک قطعه آن در روستای دولاب قرار دارد، افزون بر 11 میلیارد و 330 میلیون ریال اعلام کرد و گفت: رفع تصرف این اراضی دراجرای دستور مورخ  دادستان دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان قشم مبنی بر رفع تصرف اراضی ملی و دولتی  و با همکاری ماموران کلانتری 12 شهر درگهان و یگان امداد فرماندهی انتظامی شهرستان قشم انجام شد.
وی با تشریح جزئیات این اراضی رفع تصرف شده افزود: سه قطعه از این اراضی خالصه دولتی واقع درخارج از محدوده طرح هادی روستای جی جیان به مساحت چهارهزار و 850 مترمربع به ارزش تقریبی 9 میلیارد و 550 میلیون ریال و یک قطعه آن واقع در خارج از محدوده طرح هادی روستای دولاب به مساحت 890 متر مربع به ارزش تقریبی یک میلیارد و 780 میلیون ریال بوده است.
رییس یگان حفاظت از اراضی ملی، دولتی و اجراییات سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: این اراضی که در حد پی سنگی، سنگ چینی، دیوارکشی و سد و بند بوده است،  پس از استعلامات مورد نیاز بدون هیچگونه تلفات و خسارات جانی و مالی از سوی ماموران این یگان رفع تصرف شد.
مازندرانی با تاکید بر تداوم این این گونه اقدامات برای احقاق حقوق مردم جزیره از حمایت های قانونی رضا صفایی دادستان دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان قشم و همچنین از فرمانده انتظامی این شهرستان و سایرمسئولینی که در این امر با یگان حفاظت از اراضی ملی، دولتی و اجراییات سازمان منطقه آزاد قشم همکاری داشته اند، صمیمانه تقدیر و تشکر کرد.

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت