ایجاد کمیته توسعه حمل و نقل ریلی در بندرامیرآباد

اولین نشست توسعه حمل و نقل ریلی – بندری با حضور مدیرکل بازرگانی و بازاریابی راه آهن ج.ا.ا، مدیرکل راه آهن شمال، شرکتهای حمل و نقل ریلی و صاحبان کالا در بندر امیرآباد برگزار شد.

به گزارش فرينا، مدیربنادر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد در این نشست، راه آهن را یک سرمایه ملی دانست و گفت: در بندر امیرآباد به عنوان بندر محوری دریای خزر و تنها بندر متصل به راه آهن سراسری در شمال کشور، کارهای قابل توجهی در زمینه حمل و نقل ریلی برای صاحبان کالا صورت گرفته است.
علي خدمتگزار از ایجاد کمیته توسعه حمل و نقل ریلی در بندر امیرآباد با عضویت این بندر، ادراه کل بازاریابی راه آهن ج.ا.ا، اداره کل راه آهن شمال و صاحبان کالا برای تسهیل حمل و نقل کالادر این بخش خبر داد و هدف این کمیته را افزایش بازاریابی در بندر امیرآباد و دستیابی به یک تعرفه مصوب ریلی برای این بندر برشمرد.
خدمتگزار، مدرن شدن حمل و نقل کالا را از چشم اندازهای بندرامیرآباد در آینده نزدیک عنوان كرد و افزود: با آماده سازی زیر ساخت های مورد نظر، فعالیت های کانتینری در این بندر با استفاده از حمل و نقل چند وجهی رونق خواهد گرفت.
وي با اشاره به اینکه برای فعال تر کردن کریدور شمال – جنوب به اقدام فرا بخشی نیاز است گفت: شبکه ریلی کشور نقش مهمی را درراه اندازی و رونق این کریدور ایفا می نماید.
مدیربنادر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد با اعلام بهره برداری از توزین دیجیتال واگنها در بندراز بهره برداری اسکله رو-رو ریلی در سالجاری خبر داد و افزودبا بهره برداری از این اسکله حمل و نقل ریلی بخصوص حمل یکسره کالا افزایش خواهد یافت.
مدیربندر امیرآباد با اشاره به جذب 10700میلیارد ریالی سرمایه گذاری بخش خصوصی از  نیروگاه برق، کارخانه تولید میلگرد،کارخانه تولیدگچ، مخازن نفتی و سورتینگ بعنوان پروژه های درحال بهره برداری منطقه ویژه اقتصادی بندرامیرآباد نام برد.
خدمتگزار با اشاره به رتبه سوم این بندر در بین بنادر کشور، رتبه نخست تخلیه و بارگیری و رتبه نخست صادرات در بین بنادر شمال کشور، ازبندرامیرآباد بعنوان نگین بی بدیل بنادرحاشیه دریای خزر نام برد.
در ادامه اين نشست مدیر کل بازرگانی و بازاریابی راه آهن ج.ا.ا  نيز با اشاره به اینکه راه آهن در سال گذشته، رشد 100 درصدی را در ترانزیت کالا داشته است افزود: این شرکت آمادگی دارد به صاحبان کالایی که قصد حمل کالا از بندر امیرآباد به نقاط دیگر و خصوصا ترانزیت را دارند از لحاظ کاهش تعرفه های ترانزیت تخفیفات مناسبی را اعطاء نماید.
مرتضي علي احمدی در ادامه با بیان اینکه انعطاف پذیری جهت افزایش جذب بار ترانزیت، فیمابین شرکت های حمل و نقل ریلی و راه آهن باید دو طرفه باشد افزود: هیأت مدیره راه آهن  برای ایجاد رقابت، حق دسترسی برخی مسیرها را به صفر رسانده است.
احمدي از نگاه ویژه راه آهن جمهوری اسلامی ایران و ارائه خدمات مناسب ریلی، به بندر امیرآباد خبر داد و بر آمادگی این سازمان برای همکاری در طرح جامع توسعه بندرامیرآباد در حوزه ریلی تأکید کرد.
در ادامه این نشست مدیرکل راه آهن شمال از استقرار دفتر ارائه خدمات به مشتری در بندر امیرآباد خبر داد.
یوسف گران پاشا گفت: این دفتر که با مساعدت و همکاری بندرامیرآباد ایجاد شده ، پاسخگوی سوالات و مشکلات صاحبان کالا و مشتریان حوزه ریلی برای رونق بخشیدن این صنعت در بندر امیرآباد است.
مدیرکل راه آهن شمال با اشاره به سرمایه گذاری های کلان انجام شده در زمینه ایجاد زیر ساخت های ریلی و همچنین شبکه ریلی داخلی بندر، حمل و نقل ریلی کالا را بعنوان یک از ارزانترین و ایمن ترین وجوه حمل و نقل برشمرده و رونق آن را به عنوان یکی مهمترین دغدغه های اداره کل راه آهن شمال در سال جاری دانست.





امتیاز به خبر :