هزینه های سفر به چابهار کاهش می یابد

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: تلاش بخش خصوصی و دولت برای کاهش هزینه های سفر دریایی، هوایی و زمینی به چابهار سبب رونق صنعت گردشگری و توسعه کسب و کار و اشتغال در منطقه آزاد چابهار می شود.

به گزارش فرینا، عبدالرحیم کردی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مهمترین مشکل توسعه نیافتگی گردشگری در چابهار پرداخت هزینه های سنگین در مسافرت های هوایی است که این امر سبب شده تا بسیاری از گردشگران کشور نتوانند به این منطقه بکر و دیدنی سفر کنند.

کردی گفت: چابهار از مراکز جمعیتی کشور فاصله زیادی دارد و یکی از بهترین راهها برای رسیدن به این منطقه مسافرت هوایی است.

وی افزود: برای کاهش گرانی سفر به چابهار باید بخش خصوصی و دولت گام های مثبتی را بر دارند تا همانند سایر مناطق کشور نظیر کیش هزینه های بلیط هواپیما را به کمتر از یک میلیون ریال و 500 هزار ریال کاهش دهند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: مذاکراتی با سرمایه‌ گذاران و ایرلاین‌ های مختلف انجام شده تا بسته‌ های پیشنهادی را برای سفر به چابهار تهیه و بتوانیم هزینه ‌های سفر به این منطقه را کاهش دهیم.

کردی افزود: جذب گردشگر داخلی و خارجی علاوه بر توسعه گردشگری در ایجاد اشتغال محلی نیز نقش بسیار مهمی را ایفا می کند.

وی افزایش خطوط مسافری دریایی را یکی از راههای توسعه صنعت گردشگری و جذب گردشگر در چابهار عنوان کرد و گفت: راه اندازی خط مسافری دریایی بین چابهار، کیش، قشم و کشورهای حوزه خلیج فارس نظیر امارات می تواند صنعت گردشگری را در این منطقه متحول کند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار دوبانده کردن راهها و جاده های ترانزیتی چابهار- جاسک - بندرعباس، راه ترانزیتی چابهار- نیکشهر - زاهدان را خواستار شد و افزود: این اقدام به جابجایی آسان کالا و مسافر نیز کمک شایانی می کند.

کردی ادامه داد: چابهار بیش از 200 جاذبه تفریحی، گردشگری، تاریخی، دیدنی و باستانی دارد که می تواند جذابیت خاصی برای علاقمندان به طبیعت و سفر داشته باشد.

وی افزود: سازمان منطقه آزاد چابهار امسال مدیران بیش از 45 تورگردانان مطرح کشوری را دعوت و از جاذبه های گردشگری دیدن کردند که این می تواند به جذب گردشگر کمک شایانی کند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار گفت: مطالعات خوبی در رابطه با رونق گردشگری با همکاری و مشارکت جوامع محلی و مردم در این منطقه انجام شده است تا بتوان با جذب گردشگر صنایع دستی نظیر سوزن دوزی، سکه دوزی و غذاهای محلی را به آنان عرضه کرد.

کردی آغاز عملیات اجرایی فرودگاه بین المللی منطقه آزاد چابهار را خواستار شد و افزود: فرودگاه کنارک نظامی و ظرفیت پذیرش حجم بالای مسافر را ندارد و نباید چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران و دارای منطقه آزاد فاقد فرودگاه باشد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: چابهار به عنوان شهر تجاری و اقتصادی فاقد فرودگاه است و هم اینک مسافران و گردشگران برای ورود به چابهار از فرودگاه نظامی کنارک استفاده می کنند.

شهرستان چابهار براساس سرشماری آبان سال 1395 با جمعیت 283 هزار و 204 نفر و 48هزار و 147 خانوار از شمال به شهرستان های نیکشهر، قصرقند و سرباز، از شرق به کشور پاکستان، از جنوب به دریای عمان(مکران) و از غرب به شهر کنارک متصل است.


امتیاز به خبر :