در مقایسه با مدت مشابه سال 96؛

افزایش 6 برابری ترانزیت کالا در بندرچابهار از ابتدای سالجاری

 مدیر کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: 467 میلیارد تومان قرارداد سرمایه گذاری در زمینه فعالیت های پشتیبانی و لجستیکی از ابتدای سالجاری تاکنون در بندر چابهار امضا شده است.

به گزارش فرینا، بهروز آقایی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بندر چابهار در تعاملات اقتصادی و تجاری منطقه ای و بین المللی نقش مهمی دارد و بندری مهم و مسیری کم هزینه برای دسترسی کشورهای محصور در خشکی نظیر افغانستان به آبهای آزاد است.
آقایی گفت: سرمایه گذاری بیش از یک میلیارد دلاری نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در تکمیل فاز نخست بندر شهید بهشتی چابهار با ایجاد زیرساخت های بندری و تامین تجهیزات استراتژیک تخلیه و بارگیری نمونه ای از توجهات و اهمیت به این بندر راهبردی است.
وی افزود: انتقال و ترانزیت محموله های گندم و حبوبات به وزن 110 هزار تن از طریق بندر چابهار به افغانستان نمونه ای از اهمیت این کشور در استفاده از حمل و نقل دریایی این بندر است.
مدیر کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان ادامه داد: در فاصله کمتر از پنج ماه کل میزان کالای ترانزیتی معادل 6 برابر آمار ترانزیت از طریق بندر چابهار در پنج سال گذشته بوده است.
آقایی گفت: بندر چابهار به عنوان دروازه ملل مشهور است و با استثنا شدن از تحریم های آمریکا جایگاه بین المللی آن بیش از پیش ارتقا پیدا کرده است.
وی افزود: فعالیت های عمرانی و هزینه های زیرساختی انجام شده در چهار سال گذشته در تاریخ 35 ساله ساخت بندر چابهار بی سابقه بوده است.
به گزارش ایرنا، شهرستان چابهار با ارتفاع از سطح دریا هفت متر، متشکل از سه شهر چابهار، نگور و پلان و سه بخش دشتیاری، پلان و مرکزی، دارای 2 بندر مهم تجاری و پنج بندر صید و صیادی و جمعیتی بالغ بر 283 هزار و 204 نفر و مساحتی معادل 9 هزار و 739 کیلومتر مربع در منتهی الیه جنوب شرقی کشور واقع شده است.

آمنه شهیدی امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.