رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان مطرح کرد؛

استانداردهای بالای خدمات در راستای کنترل ویروس کرونا در کیش

رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: اقداماتی در راستای مقابله با ویروس کرونا در بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کیش صورت گرفته است که با هیچ جایی از کشور نمی‌توان این ظرفیت و پتانسیل را مقایسه کرد و در آینده نزدیک شاهد نخستین مکانی از کشور خواهیم بود که این بیماری کنترل و مهار شده است.

به گزارش فرینا، جلسه هم‌اندیشی و ارائه گزارش‌های عملکرد از اقدامات پیشگیرانه از شیوع ویروس کرونا با حضور حسين فرشيدي رئيس دانشگاه علوم پزشكي هرمزگان همراه با محمود حسين‌پور معاون بهداشتي و عبدالله عزيب‌زاده معاون درمان این دانشگاه، سعید پورعلی معاون فرهنگی و اجتماعی، محمد پورسینا مدیر روابط‌عمومی و امور بین‌الملل، سعید پورزادی مدیریت فنی و عمران شهری سازمان منطقه آزاد کیش، علی عرب مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های منطقه آزاد، مصطفی نادعلی‌نژاد رییس بیمارستان کیش و محمدرضا رضانیا رییس مرکز توسعه سلامت و سخنگوی شورای سلامت کیش و دیگر نماینده‌های دستگاه‌های اجرایی مستقر در کیش، پنجشنبه چهاردهم فروردین در سالن اجتماعات معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش برگزار شد.

حسين فرشيدي رئيس دانشگاه علوم پزشكي هرمزگان با اشاره به بازدید خود از جزیره کیش گفت: اقدامات خوبی در کیش انجام شده است. در بازدیدی که امروز از سطح جزیره و بیمارستان کیش داشتیم این اقدامات مشهود بود. درخواست من این است که از این فعالیت‌های عملیاتی، کتابی به زبان انگلیسی تهیه شود تا با ارسال آن به سازمان جهانی بهداشت دست‌آوردهای کیش مورد مطالعه قرار گیرد.

فرشیدی با بیان این‌که اقدامات انجام شده در بیمارستان کیش از استانداردهای جهانی بیش‌تر است افزود: این‌که تمام ورودی‌ها بسته شده و ورود و خروج‌ها کاملا تحت کنترل است یکی از اقدامات بسیار موثر در مقابله با ویروس کرونا به‌شمار می‌رود. این نشان از دید بالای بهداشتی است که در جزیره کیش در بین مدیران آن وجود دارد. این درحالی است که در این مدت جزیره ضررهای مالی بسیاری متحمل شده اما نگاه مدیران سازمان قابل تقدیر است که اگر بیماری وارد کیش می‌شد کل آینده را از دست می‌دادیم. با همین رویکرد امیدواریم که کیش زودتر از شهرهای دیگر به چرخه تولید کشور بازگردد و همه دستگاه‌های اجرایی مستقر در جزیره کیش با تعامل و همکاری می‌توانند از این بحران سخت با موفقیت عبور کنند. 

وی با بیان این‌که با شناسایی دو گروه از افراد در سطح جزیره می‌توان شیوع ویروس کرونا را کاهش داد گفت: افرادی که در ریسک بالای عوارض ناشی از بیماری‌های قلبی، ریوی، سیستم ضعف ایمنی، دیابت، سیگاری و وزن بالا دارند که ۸۰ درصد آنان در جزیره کیش شناسایی شده است. و همچنین اگر افرادی که در ریسک بالای ابتلا به بیماری هستند شامل: پرستاران، کادر درمان، راننده‌های تاکسی، شناسایی شوند به‌طور حتم ظرف ۴ هفته آینده می‌توانیم جزیره‌ای پاک و عاری از ویروس داشته باشیم.

فرشیدی افزود: باتوجه به اینکه جزیره کیش از نظر اقتصادی ضرر کرده است اما این واقعیت را باید درک کنیم که اگر این ویروس ماندگار شود کل آینده را از دست خواهیم داد پس بنابراین با تمام توان و تلاش خود این ویروس را مهار خواهیم کرد.

وی عنوان کرد: از ترس ابتلا شدن به ویروس کرونا نگران نباشید زیرا عدم شناسایی افراد مبتلا و تردد آنان در جامعه باعث افزایش شیوع این ویروس خواهد شد.

رییس مرکز توسعه سلامت و سخنگوی شورای سلامت کیش نیز با بیان اینکه حمایت‌های غلامحسین مظفری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در اقدامات صورت گرفته در جزیره کیش تاثیرگذار بود؛ گفت:  پیش از شروع اپیدمی ایران؛ منطقه آزاد کیش در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا اقدامات خود را آغاز کرد.

محمدرضا رضانیا افزود: آنچه که در توان ما و مجموعه مرکز توسعه سلامت کیش درخصوص ارائه خدمات به بیماران وجود دارد، پیشقدم هستیم.

در ادامه این جلسه سعید پورعلی معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش قطع زنجیره انسانی و کاهش سرعت شیوع ویروس کرونا در کیش را از اقدامات صورت گرفته در این منطقه عنوان کرد و گفت: بیماریابی و رصد ارتباطات بیمار در راستای آگاهی و اطلاع‌رسانی و ترغیب به حفاظت فردی و بهداشتی ساکنین جزیره کیش در دستور کار سازمان منطقه آزاد کیش قرار گرفته است.

پورعلی بر لزوم ارتقای ظرفیت درمانی بیمارستان و اجرای پرتکل‌های مرکز بهداشت اشاره داشت و افزود: تهیه و تدارک بیمارستان پشتیبان، درمان و نقاهتگاه، افزایش تخت‌های بیمارستان و قرنطینه‌سازی یکی از اقدامات مهم در این جزیره بود که با هماهنگی و تعامل با دیگر دستگاه‌های اجرایی مستقر در کیش تحقق یافت.

علی عرب مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های منطقه آزاد کیش با بیان اینکه پروازهای نوروز سال گذشته هزار پرواز و ۱۴۲هزار نفر ورودی به جزیره کیش داشتیم، افزود: پروازهای نوروز ۹۹ به ۶۳ پرواز  و ۱۸۰۰ ورودی از مسیر هوایی به جزیره کیش کاهش یافته است.

وی عنوان کرد: پروازها از ۲۹ اسفند به صفر رسیده است، و پرواز بندرعباس، تهران به کیش به‌دلیل پروازهای اوژانسی و ضروری برای کادر پزشکی و درمانی و پرسنل نظامی و انتظامی در نظر گرفته شده بود.

علی عرب خاطر نشان کرد: در مسیر دریایی نیر نوروز ۹۸؛ ۱۴۲۰۰ خودرو سواری وارد جزیره شده بودند این درحالی است که امسال این ورودی به صفر رسیده و مسافران ورودی سال گذشته ۱۶ هزار مسافر بود که امسال به ۱۰۰ نفر رسیده است.

مدیر روابط‌عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش ضمن تشکر از نگاه مثبت رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به جزیره کیش؛ گفت: در حوزه اطلاع‌رسانی و کار آموزشی و تبلیغات با هماهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان و مرکز توسعه سلامت کیش در دو بخش تبلیغات محیطی و در فضای مجازی فعالیت‌های خود را در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا آغاز کرده‌ایم.

محمد پورسینا افزود: با همکاری مرکز توسعه سلامت کیش 4000 نسخه بروشورهای آموزشی به کیشوندان در سطح جزیره کیش توزیع شده است.

مدیر روابط عمومی سازمان منطقه آزاد کیش از تولید  ۵۰۰۰  نسخه پوستر در جزیره کیش خبر داد و عنوان کرد: با تولید کلیپ و فعال کردن تلویزیون‌های شهری و نصب استند در مراکز تجاری و خدماتی در کیش؛ اقدامات پیشگیرانه از شیوع ویروس کرونا در کیش صورت گرفته است.

وی افزود: هر چه از حضور در شهر فاصله گرفته شد؛ با منتشر کردن کلیپ‌های آموزشی و  تبلیغی فضای مجازی پررنگ‌تر شده است.

پور سینا خاطر نشان کرد: ضمن اینکه  گزارش‌های سخنگوی شورای سلامت کیش بعد از پایان جلسه، در قالب یک کلیپ تهیه و در مرکز صدا و سیمای کیش و فضای مجازی منتشر می‌شد؛ فعالیت بخش‌های مختلف و نحوه توزیع اقلام ضدعفونی‌کننده نیز به صورت کلیپ در فضای مجازی انتشار داده شده است، تا مردم از اقدامات صورت گرفته در این زمینه مطلع شوند.

محمد پور سینا از موشن‌های تولیدی روابط عمومی با محوریت آموزشی در فضای مجازی خبر داد و عنوان کرد:  مخاطبان ما کیشوندان بودند که با همکاری دکتر محمدرضا رضانیا رییس مرکز توسعه سلامت و سخنگوی شورای سلامت کیش صورت گرفت.

وی همچنین در این خصوص به حضور سلبریتی‌ها اشاره داشت و گفت: با تولید کلیپ‌هایی برای جلوگیری از تجمعات مردمی در سطح شهر از کمک آنان استفاده کردیم.

سعید پورزادی مدیریت فنی و عمران شهری سازمان منطقه آزاد کیش فعالیت پروژه‌های ساختمانی کیش را در قالب یک پادگان معرفی کرد و اظهار داشت: در راستای پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا؛ این کارگران اجازه خروج از پروژه‌ها را ندارند و طی معاینات صورت گرفته همه آنان در سلامتی کامل هستند.

وی در همین خصوص تصریح کرد: برخی از پروژه‌ها با اختصاص یک ون، چهار نفر اجازه خروج از آن پروژه را دارند که خریدهای روزانه پروژه را انجام می‌دهند و بعد از ورود به پروژه کاملا اقدامات ضدعفونی صورت می‌گیرد و حتی این چهار نفر اجازه ارتباط با دیگر کارگران را ندارند و همچنین برخی پروژه‌ها تب‌سنجی و ضدعفونی کارگاه‌ها را به‌صورت مستمر انجام می‌دهند.

سعید پورزادی عنوان کرد: ضمن اینکه تلاش می‌کنیم این شیوه فعالیت را نیز در دیگر  پروژه‌های فعال در جزیره کیش اجرایی کنیم درخصوص پروژه‌های سازمانی هم این کنترل و نظارت‌ها اعمال می‌شود و تعدادی از حضور کارگرها را در این پروژه‌ها کاهش داده‌ایم.

پورزادی در پایان سخنان خود افزود: تمام اعضای هیئت مدیره و مدیران ساختمان، مجتمع‌های مسکونی و اقامتی مکلف شده‌اند با تشکیل جلسات پیوسته و مستمر نسبت به اجرای ضوابط پیشگیری و رعایت پروتکل‌های بهداشتی ابلاغ شده از سوی سازمان اقدام کنند.

در پایان حسين فرشيدي رئيس دانشگاه علوم پزشكي هرمزگان از تلاش‌های سازمان منطقه آزاد کیش، مرکز توسعه سلامت و بیمارستان کیش و دیگر دستگاه‌های مستقر در جزیره کیش که در راستای پیشگیری از ویروس کرونا ایفای نقش می‌کنند تشکر و قدردانی کرد.

خبرنگار منطقه آزاد کیش امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.