افزایش تخلیه و بارگیری کالا در منطقه ویژه بندر آستارا

مدیر کل بنادر و دریانوردی استان گیلان گفت: مجموع تخلیه و بارگیری کالا در بندر آستارا از ابتدای امسال تاکنون 87 هزار و 400 تن بوده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 47 درصد افزایش یافته است.

به گزارش فرینا، حسین چراغی در نشست خبری در آستارا با اشاره به اینکه صادرات و واردات کالا از منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا رشد و رونق چشمگیر داشته است افزود: از ابتدای امسال واردات و صادرات کالا در بندر آستارا با رشد بی‌سابقه‌ای مواجه بوده است.

چراغی با بیان اینکه با آماده شدن زیرساخت‌های فاز نخست توسعه در این بندر فضای حضور سرمایه‌گذاران در بخش‌های مختلفی چون احداث سیلوی غلات و انبار مهیا شده است گفت: مجموع تخلیه و بارگیری کالا در بندر آستارا از ابتدای امسال تاکنون 87 هزار و 400 تن بوده است.

وی با تاکید بر اینکه این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته با رشد 47 درصدی مواجه بوده است افزود: 57 هزار و 766 تن از میزان یاد شده مختص صادرات کالای غیرنفتی است که در این حوزه شاهد رشد 214 درصدی هستیم.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان گیلان با اشاره به اینکه بخشی از رونق صادرات بندر آستارا به واسطه راه‌اندازی شیوه حمل و نقل جدید "کابوتاژ" در شمال کشور محقق شده است گفت: با الحاق پایانه ریلی آستارا به منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا به زودی شاهد راه‌اندازی حمل و نقل چند وجهی در این منطقه می‌شویم.

چراغی با بیان اینکه با ایجاد این پایانه ریلی جابجایی کالا با سرعت و سهولت بیشتری در آستارا انجام شده و این امر موجب کاهش قیمت تمام شده کالا می‌شود افزود: ایمنی و حفظ سلامت کالا، استفاده بهینه از ظرفیت کشتی‌ها، کاهش ترافیک جاده‌ای و صرفه‌جویی در زمان و هزینه از دیگر مزایای حمل و نقل چند وجهی است.

وی با اشاره به اینکه با اقدامات اثرگذار به دنبال افزایش سهم بازار از طریق جذب کالاهای جدید از مسیر دریای خزر هستیم گفت: تلاش است با این اقدامات شاهد رونق سهم کالای ترانزیتی از این منطقه باشیم.

مدیر کل بنادر و دریانوردی استان گیلان با تاکید بر زیرساخت‌های بندر تاریخی کیاشهر و با بیان اینکه این بندر از حلقه‌های مهم در شبکه مارینا و گردشگری دریایی استان گیلان محسوب می‌شود افزود: اقدامات لازم برای تحویل مجدد بندر کیاشهر از اداره کل شیلات به اداره‌کل بنادر و دریانوردی در جریان است.

چراغی با اشاره به اینکه پس از تحویل بندر مذکور به سازمان بنادر و دریانوردی واگذاری بندر کیاشهر به سرمایه‌گذاری‌های بخش خصوصی آغاز می‌شود گفت: بندر کیاشهر از ظرفیت‌های گردشگری گسترده‌ای برخوردار است.

وی با بیان اینکه منطقه توریستی و گردشگری بندر کیاشهر جاذبه‌های بی‌نظیری در حوزه گردشگری دریایی دارد افزود: ایجاد زیر ساخت‌های گردشگری دریایی در بندر کیاشهر موجب تحرک اقتصادی و خلق فرصت‌های شغلی در این منطقه و استان گیلان می‌شود.

مدیر کل بنادر و دریانوردی استان گیلان با اشاره به بندر چمخاله و با تاکید بر اینکه ظرفیت‌های گردشگری دریایی در این منطقه چشمگیر است افزود: با توجه به سیاست‌های تبیین شده مبنی بر توسعه صنعت گردشگری دریایی چند ماه گذشته مراحل مطالعات بندر چمخاله با کاربری تفریحی، گردشگری دریایی و ورزش‌های آبی به اتمام رسیده است.

چراغی با بیان اینکه اقدامات لازم به منظور برگزاری مناقصه ساخت زیربناهای گردشگری دریایی بندر چمخاله به صورت EPC نهایی شده است گفت: آگهی مناقصه عمومی برای انتخاب پیمانکار ساخت بندر چمخاله تا اواسط مرداد امسال منتشر می‌شود و پس از مراحل قانونی مناقصه ساخت این بندر آغاز می‌شود.

آمنه شهیدی امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار آرشیو