در سه ماهه نخست سالجاری؛

کاهش ورود کالاهای ترانزیتی به گمرک منطقه ویژه اقتصادی لامرد

رئيس گمرك منطقه ويژه اقتصادي لامرد گفت:  ارزش کالاهای ورودی ترانزیتی به این گمرک در سه ماهه نخست سال جاری بالغ بر 18 میلیون دلار بوده است.

به گزارش فرینا، عباس نجفی زاده با اعلام این خبر افزود: این میزان کالا در قالب تعداد ۵۴ پروانه ترانزیت، با وزنی حدود ۳۴۰۰ تن وارد گمرک این منطقه شده است.
نجفی زاده گفت: کالاهای ورودی ترانزیتی در مدت مشابه در سال گذشته معادل 35 هزار تن و به ارزش 184 میلیون دلار بوده است که علت کاهش ارزش کالای ورودی ترانزیتی در مقایسه با سه ماهه نخست سال گذشته تامین تجهیزات مورد نیاز مراکز صنعتی مستقر در منطقه در سال قبل است و با بهره برداری از فاز نخست آلومینیوم جنوب در سال جاری پیش بینی می شود صادرات محصولات این واحد بزرگ صنعتی از مبدا منطقه ویژه اقتصادی لامرد آغاز و روند کاهشی واردات نیز ادامه یابد. 
وی ادامه داد: از بدو استقرار گمرک در منطقه ویژه اقتصادی لامرد تا کنون میلیون ها تن کالا از طریق گمرکات شهید رجایی، منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، بازرگان، فرودگاه امام خمینی(ره)، منطقه ویژه اقتصادی شیراز  و سایر مبادری رسمی ورودی به این منطقه  وارد شده که عمده کالای وارده شامل: لوازم و تجهیزات خط تولید، ماشین آلات حفاری و بتن ریزی، سازه های فلزی، جرثقیل سقفی و دیگر تجهیزات مربوط به کارخانه آلومینیوم جنوب، نیروگاه برق و دیگر واحدهای مستقر در منطقه است که نقش تعیین کننده ای در سرعت بخشی به فرایند احداث صنایع بزرگ در حال ساخت در این منطقه راهبردی دارند.
رئيس گمرك منطقه ويژه اقتصادي لامرد با اشاره به اهم اقدامات برای ارتقای سطح خدمات و استقرار رویه های مختلف گمرکی در مجموعه متبوعش افزود: ایجاد رویه های گمرکی، راه اندازی واحد حقوقی و قضایی، ایجاد انبار اختصاصی شرکت پالایش پارسیان سپهر، راه اندازی اتوماسیون اداری و حذف اسناد کاغذی، راه اندازی باسکول بصورت سیستمی، سامانه گارد ورود و خروج گمرک، افزایش پرسنل فنی و حصارکشی محوطه ۵۰ هکتاری گمرک طی یکسال اخیر به مرحله اجرا در آمده است.
نجفی زاده از در دست اقدام بودن فعالیت ها بمنظور پیگیری ساخت انبارهای گمرکی، ایجاد پنجره واحد تجارت فرامرزی در محدوده ۵۰ هکتاری، توسعه سامانه جامع امور گمرکی و تمام زیرسامانه های آن، ایجاد رویه ترانزیت داخلی جهت بهبود کار در انبار اختصاصی خبر داد.
وی اضافه کرد: در اواخر سال گذشته رویه حقوقی و قضائی در گمرک منطقه ویژه اقتصادی لامرد عملیاتی شد و با پی گیری های  انجام شده و حمایت مدیر عامل این منطقه و تعامل مسئولان ارشد گمرک کشور و استان فارس امسال  نیز رویه های واردات قطعی، ورود موقت، خروج موقت ، مرجوعی و ترانزیت مبدا جهت واحدهای تولیدی مستقر در منطقه راه اندازی گردید که این امر نقش برجسته ای در  افزایش فعالیت های اقتصادی و رونق تولید  در این منطقه دارد.
رئيس گمرك منطقه ويژه اقتصادي لامرد در پایان ضمن تاكيد بر لزوم تامين تجهيزات و امكانات مورد نياز گمرك منطقه ویژه اقتصادی لامرد گفت: با توجه به وظايف ذاتي گمرك، تمام فرايند ورود و خروج كالا به منطقه ويژه تحت نظارت دقيق گمرك انجام گرفته است.
لامرد در 320 كيلومتري جنوب شيراز میزبان یکی از بزرگترین مراکز صنعتی کشور است.

آمنه شهیدی امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار آرشیو