دوره «آنالیز خطرات و نقاط کنترل بحرانی( HACCP)» برگزار شد

دور آموزشی «آنالیز خطرات و نقاط کنترل بحرانی( HACCP)» بصورت مجازی در منطقه آزاد ارس برگزار شد.

به گزارش فرینا، این دوره آموزشی با همکاری مدیریت غذا و دارو و مدیریت فناوری اطلاعات این سازمان و در راستای توانمند سازی و بهبود سطح علمی کارشناسان و مسئولین فنی واحد‌های تولیدی سلامت محور منطقه آزاد ارس برای مدیران کنترل کیفی و تولید، مسئولین فنی واحدهای تولیدی غذایی ـ  آشامیدنی، بهداشتی و سلامت محور مناطق آزاد و علاقمندان این حوزه توسط فریده محمودزاده کارشناس غذا و داروی ارس بصورت مجازی برگزار شد.

در این دوره آموزشی سرفصل هایی شامل آشنایی با تاریخچه اهمیت و جایگاه HACCP، هفت اصل اجرا و مراحل آن، تشکیل تیم HACCP و اقدام های اصلاحی و روش های تصدیق، آشنایی با پیش نیازهای استقرار و محیط تمیز و کثیف، رویه های کنترل حیوانات موذی، نکاتی در خصوص پسماندها، نحوه توصیف محصول، ترسیم نمودار جریان، نحوه شناسایی خطرات و آشنایی با مخاطرات میکروبی، شیمیایی و فیزیکی، مشخص کردن حدود بحرانی و...ارائه شد.

گفتنی است؛ در این دوره 83 نفر شرکت کردند که برای شرکت کنندگان در دوره گواهینامه معتبر صادر خواهد شد.

خبرنگار منطقه آزاد ارس امتیاز به خبر :