افزایش بهرهوری در منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس
تاریخ :
سه شنبه 2 خرداد 1402 عکاس :
به گزارش فرینا، کامران داستانی ضمن تبریک روز ملی بهرهوری و بهینهسازی مصرف، گفت: در شرایط فعلی کشور و با توجه به محدودیتهای موجود، توجه به مباحث مرتبط با بهرهوری در خروجی کار بسیار حائز اهمیت خواهد بود و وظیفهی ما ارتقای هر روزهی بهرهوری در مجموعه است.
داستانی افزود: بهرهبرداری مناسب از تجهیزات و بهروزرسانی دانش نیروی انسانی با اتکا بر برگزاری دورههای آموزشی اثربخش را موردتوجه قرار دادهایم و معتقدیم ارزیابیهای برونسازمانی و خودارزیابیهایی که بهصورت مستمر از درون مجموعه صورت میپذیرد بسیار کارساز خواهد بود چراکه وضعیت لحظهای مجموعه و بازدهی ما را مشخص میکند.
وی در ادامه به بیان مصداقی اقدامات یکسالهی اخیر در حوزهی بهرهوری و کاهش مصرف پرداخت و گفت: در این برهه زمانی کاهش 50 درصدی مصرف برق روشنایی منطقه صورت پذیرفت که امیدواریم در گام بعدی این صرفهجویی به 60 درصد ارتقا یابد.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس اضافه کرد: در توقفات شبکهی رایانهای ناشی از قطع برق نیز 90 درصد کاهش را تجربه کردیم که این مسئله نیز بهرهوری مجموعه و پایدار بودن سامانهها را بهبود بخشید.
داستانی کاهش بروکراسی و افزایش سرعت در صدور مجوزهای سرمایهگذاری به کمتر از 10 روز را اقدامی دیگر در این حوزه خواند و گفت: جلسات هفتگی را بهصورت منظم با استقرار سامانهی صدور مجوز فعالیت پیمانکاران، انجام پروژههای سرمایهگذاری را تسهیل و دغدغههایشان را رفع میکنیم.
وی به موضوع ارتقای بهرهوری در حوزهی تخلیه و بارگیری نیز اشاره کرد و اظهار داشت: احصای شاخصهای تعمیر و نگهداری و بهبود آنها را محقق کردیم و توانستیم درخواست تخلیه و بارگیری کشتی را برای مشتریان اجرایی کنیم، همچنین پروژهی سامانهی مکانیزهی مدیریت تخلیه و بارگیری فلهی معدنی را هم 50 درصد بهپیش بردهایم که بیشک تأثیر فراوانی بر افزایش بهرهوری در این حوزه خواهد داشت.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس ضمن اشاره به افزایش شاخص بهرهوری منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در سال 1401 نسبت به سال 1400، افزود: در سال گذشته توانستیم پس از ارزیابیهای موشکافانهی کارشناسان سازمان ایمیدرو، تندیس برنزین جایزه بهرهوری را نیز کسب کنیم.
داستانی تصریح کرد: شرکت در ارزیابی این جایزه سبب شد تا ضمن شناسایی نقاط قوت و احصای نقاط قابلبهبود، راهکارهایی برای افزایش بهرهوری اتخاذ و به واحدهای مختلف ابلاغ شود که به تعریف پروژههایی با در نظر گرفتن اولویت انجامید.
وی در پایان بر ایجاد فضای رقابتی برای ارتقای بهرهوری ضمن توسعه فرهنگ خودارزیابی تأکید کرد و گفت: رشد بهرهوری به معنای ارزشافزوده بیشتر در تولید است، ازاینرو توجه به این حوزه سبب بهبود شرایط کار، افزایش سود، توسعهی جنوب کشور، قیمت پایینتر خدمات برای مشتریان و حفاظت از محیطزیست میشود که امیدواریم در پایان سال نیز بتوانیم با اجرای پروژههای متعدد خبرهای خوبی را در این حوزه به افکار عمومی منتقل کنیم.