احداث تصفیه‌خانه روغن خوراکی در بندر امام خمینی(ره)

لینک کوتاه: freena.ir/detail/59119
ساعت 12:45 چهارشنبه 1 بهمن 1399
مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان و مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره) از پایان عملیات اجرایی احداث تصفیه‌خانه روغن خوراکی با ظرفیت روزانه 150 تُن روغن خام در بندر امام  خمینی (ره) خبرداد.

به گزارش فرینا به نقل از خبرنگار مانا، عادل دریس در نشست کارگروه ساماندهی و مدیریت سواحل خوزستان گفت: با راه‌اندازی کارخانه روغن‌کشی در بندر امام خمینی(ره)، هزینه‌های حمل و ذخیره سازی این محصول کاهش یافت.
دریس افزود: تصفیه‌خانه یاد شده با بهره‌گیری از واحد‌های خنثی‌سازی، بلیچر، بی‌رنگ‌سازی، بی‌بوسازی به روش تقطیر همراه با 16 مخزن ذخیره به همت و تلاش متخصصان ایرانی ساخته و نصب شد.
وی در تشریح مزایای این تصفیه‌خانه گفت: به لحاظ مجاورت آن با سه واحد کارخانه روغن‌کشی، امکان دسترسی آسان به روغن خام تولیدی فراهم می‌شود و به دنبال آن مسافت حمل، جابه‌جایی و هزینه‌های ذخیره‌سازی و قیمت تمام شده تولید روغن خوراکی کاهش قابل ملاحظه‌ای خواهد داشت.
مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان تصریح کرد: فعالیت این تصفیه‌خانه به عنوان بخشی از کارخانه روغن‌کشی نوید خلیج فارس ضمن اینکه موجب کاهش نیاز کشور به واردات روغن خوراکی می‌شود، در ایجاد ارزش افزوده از طریق استقرار صنایع تبدیلی در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) تاثیر بسزایی دارد.

* اشتغالزایی پایدار در سواحل و منابع آبی خوزستان

مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره) گفت: اشتغال پایدار با بهره‌گیری از سواحل و منابع آبی خوزستان ایجاد می‌شود.

دریس در ادامه بر اهمیت تعیین حد مبنا و حریم سواحل خوزستان با هدف اجرای کامل طرح جامع ICZM تاکید کرد.
وی با اشاره به توانمندی سواحل خوزستان در ایجاد فرصت‌های اشتغال در حوزه‌های گردشگری دریایی و پرورش آبزیان افزود: با توجه به اینکه انجام طرح‌های مطالعاتی پیش از آغاز مراحل اجرایی آن اهمیت بسزایی دارد، دستگاه‌های ذی‌ربط در حوزه‌های گردشگری، منابع طبیعی و حاکمیتی باید با بررسی‌های لازم و مطالعات کارشناسی به منظور تسریع در انجام طرح‌های یاد شده اقدام های لازم را انجام دهند.
مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان و مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره) بر هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی در زمینه تعیین حریم سواحل و بهره‌گیری از منابع آبی برای رونق فرصت‌های اشتغال پایدار تاکید کرد و افزود: هنوز تنها بخشی از ظرفیت های ساحلی خوزستان استفاده شده و هنوز بخش عظیمی از این ظرفیت‌ها بلااستفاده مانده است.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

جغرافیای مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، میراث دار فرهنگ ثروت آفرینی است
اولین ماهنامه اختصاصی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی منتشر شد
نشست ملی مدیران روابط عمومی و امور بین الملل مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور
تورهای بازدید از صنایع و بخش‌های اقتصادی منطقه آزاد اروند برگزار می‌شود
حضور منطقه آزاد اروند در رویداد بین المللی همتایابی در اقتصاد دریامحور ایران

یادداشت

مناطق آزاد و ویژه اقتصادی؛ هویت بخش شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»
«جهش تولید» نیاز به «مشارکت مردمی» دارد
اهداف اقتصادی در حکومت مردم‌سالار باید توسط توده مردم تعیین شود
معرفی یکهزار بسته سرمايه‌گذاری با هدف جذب سرمايه گذاری خارجی در هند
چرا ماکو، سرزمین چهارسو؟