ترانزیت فرآورده‌های نفتی در مجتمع بندری امام خمینی(ره) افزایش یافت

لینک کوتاه: freena.ir/detail/62490
ساعت 14:56 يکشنبه 18 مهر 1400
مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان و مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) گفت: بیش از 976 هزار تن فرآورده‌ نفتی در 6 ماهه نخست سال جاری در پایانه‌های نفتی مجتمع بندری امام خمینی(ره) تخلیه و بارگیری شده است.

به گزارش فرینا به نقل از ایرنا، عادل دریس اظهار داشت: نزدیک به 500 هزار تن از این نوع کالا از مبدا بندر امام‌خمینی(ره) ترانزیت شده که بیش از 336 درصد نسبت به مدت مشابه در سال گذشته رشد داشته است.
دریس افزود: مجتمع بندری امام‌خمینی(ره) با برخورداری از مزیت‌های بازرگانی و زیرساخت‌ لازم در زمینه‌ تخلیه و بارگیری فرآورده‌های نفتی، زمینه‌ مساعدی برای فعالیت پایانه‌های نفتی بخش خصوصی فراهم کرده است.
وی با اشاره به تردد 100 فروند کشتی حامل فرآورده‌ نفتی در بازه‌ زمانی 6 ماهه نخست امسال گفت: افزایش تقاضا در بازارهای جهانی و به دنبال آن افزایش قیمت نفت و مساعد شدن زمینه فعالیت‌های بازرگانی از مهمترین عوامل افزایش ترانزیت فرآورده های نفتی است.
وی افزود: همجواری مجتمع بندری امام خمینی(ره) با کشورهای حاشیه خلیج فارس و برخورداری از پسکرانه بندری برخوردار از شبکه مواصلاتی گسترده جاده ای با مرزهای غربی کشور موجب شده این بندر مسیر ترانزیتی مساعدی برای انتقال فرآورده های نفتی به شمار آید.
مجتمع بندری امام خمینی (ره) یکی از بنادر مهم کشور است که در جنوب استان خوزستان واقع است. این بندر با 38 اسکله فعال به طول هفت کیلومتر بزرگترین بندر فعال ایران است.
بندرامام خمینی (ره) اکنون از قطب‌های مهم حمل و نقل است. این بندر در سال 1390 پس از تغییر رژیم حقوقی خود از یک بندر عادی به منطقه ویژه اقتصادی تبدیل شد و هم اکنون با 11 هزار هکتار مساحت، بزرگترین منطقه ویژه اقتصادی کشور محسوب می‌شود.

آخرین اخبار

اولین ماهنامه اختصاصی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی منتشر شد
نشست ملی مدیران روابط عمومی و امور بین الملل مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور
تورهای بازدید از صنایع و بخش‌های اقتصادی منطقه آزاد اروند برگزار می‌شود
حضور منطقه آزاد اروند در رویداد بین المللی همتایابی در اقتصاد دریامحور ایران
مدیر دفتر «مرکز خدمات مشاوره ایرانیان خارج از کشور» در منطقه آزاد اروند منصوب شد

یادداشت

مناطق آزاد و ویژه اقتصادی؛ هویت بخش شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»
«جهش تولید» نیاز به «مشارکت مردمی» دارد
اهداف اقتصادی در حکومت مردم‌سالار باید توسط توده مردم تعیین شود
معرفی یکهزار بسته سرمايه‌گذاری با هدف جذب سرمايه گذاری خارجی در هند
چرا ماکو، سرزمین چهارسو؟