عمق سنجی دقیق حوضچه ها و کانال بندر شهید رجایی برای افزایش ایمنی دریانوردی

لینک کوتاه: freena.ir/detail/47902
ساعت 13:25 شنبه 31 شهريور 1397
معاون امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان از آغاز عملیات عمق سنجی دقیق حوضچه ها و کانال ورودی بندر شهید رجایی با سامانه پیشرفته "مولتی بیم" به منظور افزایش ضریب ایمنی دریانوردی در آستانه روز جهاني دريانوردي خبر داد.

به گزارش فرینا، اسماعیل مکی زاده با اعلام این خبر گفت: عملیات ژرفاسنجی دقیق اسکله ها و مسیر دسترسی دریایی به بزرگترین بندر تجاری کشور با استفاده از سامانه تمام پوشش "مولتی بیم" آغاز شده و به مدت ده روز کاری به انجام خواهد رسید.
مکی زاده افزود: این عملیات به عنوان اولین اقدام اساسی به منظور افزایش ضریب ایمنی دریانوردی ناوگان تجاری در شرایط فعلی و مقدمه ای برای توسعه و افزایش ظرفیت ترابری دریایی این بندر در راستای تقویت شرایط اقتصادی کشور و همچنین از مهم ترین اقدامات زیر بنایی دریایی برای تحقق اقتصاد مقاومتی محسوب می شود. 
وی گفت: تحقق این مهم، زمینه لازم را برای ارزیابی و بررسی کمی و کیفی تردد کشتی ها جهت تامین کالاهای اساسی کشور و همچنین افزایش حجم مبادلات تجاری با کشتی های پهن پیکر فراهم خواهد ساخت.
معاون امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان با اشاره به اینکه خردادماه سال گذشته عملیات هیدروگرافی(آب نگاری) این بندر و کانال دسترسی آن با استفاده از جدیدترین تجهیزات روز دنیا همچون دستگاه‌های مولتی بیم و ساید اسکن سونار انجام شده بود، گفت: این عملیات با استفاده از دستگاه عمق‌یاب چندپرتوی برای نخستین بار در سطح بنادر کشور و به عنوان طرح آزمایشی در بندر شهید رجایی به مرحله اجرا درآمده بود.
شایان ذکر است، منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی به عنوان بزرگترین بندر تجاری کشور دارای 40 پست اسکله است که سالانه به صورت میانگین، چهار هزار فروند انواع کشتی و شناور اقیانوس پیما به این بندر تردد می کنند.
 

گالری تصاویر

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

اولین ماهنامه اختصاصی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی منتشر شد
نشست ملی مدیران روابط عمومی و امور بین الملل مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور
تورهای بازدید از صنایع و بخش‌های اقتصادی منطقه آزاد اروند برگزار می‌شود
حضور منطقه آزاد اروند در رویداد بین المللی همتایابی در اقتصاد دریامحور ایران
مدیر دفتر «مرکز خدمات مشاوره ایرانیان خارج از کشور» در منطقه آزاد اروند منصوب شد

یادداشت

مناطق آزاد و ویژه اقتصادی؛ هویت بخش شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»
«جهش تولید» نیاز به «مشارکت مردمی» دارد
اهداف اقتصادی در حکومت مردم‌سالار باید توسط توده مردم تعیین شود
معرفی یکهزار بسته سرمايه‌گذاری با هدف جذب سرمايه گذاری خارجی در هند
چرا ماکو، سرزمین چهارسو؟