اجرای طرح نظارت بهداشت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی قشم

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قشم گفت: طرح ویژه نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان قشم در ایام ماه مبارک رمضان با جدیت و با هدف حفظ و ارتقای سطح بهداشت و سلامت مردم در حال اجراست.

به گزارش فرینا، حمیدرضا بهزادی با اعلام این مطلب، ادامه داد: 12 بازرس بهداشتی در قالب هفت تیم عملیاتی شامل (سه تیم در شهر قشم، دوتیم در شهر درگهان، و سه تیم نیز در مناطق رمکان، سوزا و طبل) در سه شیفت صبح، عصر و شب از نخستین روز از ماه مبارك رمضان اقدامات ويژه و نظارتی را در سطح جزیره آغاز کرده اند.
وی گفت: اين اقدامات با كنترل بر مراكز تهيه و توزيع و فروش مواد غذايی از جمله قنادی ها، شيرينی فروشی‌ها به منظور بررسی وضعيت توليد و عرضه محصولاتی همچون (زولبيا و باميه)، نانوايی‌ها، رستوران‌ ها، چلوكبابی ها، طباخی ها و همچنين آش و حليم فروشی‌ها تا پایان ماه رمضان ادامه می‌يابد.
به گفته بهزادی، یکی از اقدامات تیم بازرسی شبکه بهداشت و درمان شهرستان قشم، نمونه گیری از روغن‌های مصرفی تهیه زولبيا و باميه و ارسال آن به آزمایشگاه است تا مردم با اطمینان بیشتر نسبت به مصرف از این مواد اقدام کنند.
او با اعلام اینکه نکته حائز اهمیت در انجام بازرسی های امسال بر خلاف  سال های گذشته، تامین تجهیزات پرتابل بازرسی (شوری سنج،PH متر، تعیین میزان دوز روغن، سنجش بار آلودگی سطوح و کیت کلر سنجی) است، افزود: همه این اقدامات در راستای ارتقای سطح سلامت مردم روزه دار انجام می شود.

برچسب ها : منطقه آزاد قشم
امتیاز به خبر :