کاهش واردات کالای غیرنفتی از بندر شهید رجایی 

لینک کوتاه: freena.ir/detail/47371
ساعت 17:06 دوشنبه 22 مرداد 1397
مدیر کل بنادر و دریانوردی هرمزگان و مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهیدرجایی گفت: 2 میلیون و 591 هزار تن کالای غیرنفتی در 4 ماه نخست امسال وارد بندر شهید رجایی شد که این میزان در همسنجی با پارسال کاهش 27 درصدی داشته است.

به گزارش فرینا و به نقل از ایرنا، الله مراد عفیفی پور افزود: در این مدت 11میلیون و 934 هزار تن کالای غیرنفتی نیز از بندر شهید رجایی به خارج از کشور صادر شد که افزایش 2 و 6 دهم درصدی داشته است.
عفیفی پور گفت: هم چنین در این مدت یک میلیون و 40 هزار تن کالای غیرنفتی از بندر شهید رجایی ترانشیپ، یک میلیون و 796 هزار تن ترانزیت و 12 هزار و 468 تن کابوتاژ شده است.
وی گفت: در 4 ماه نخست امسال، 382 هزار تن فرآورده نفتی نیز وارد این بندر شد که این میزان کاهش 61 درصدی در همسنجی با پارسال داشته است.
مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی افزود: در این مدت، 2 میلیون و 710 هزار تن فرآورده نفتی از بندر شهید رجایی به خارج از کشور صادر، 15هزار و 437 تن ترانزیت و 5 میلیون و 229 هزار تن کابوتاژ شده است.
عفیفی پور گفت: در مجموع در این دوره زمانی، 26 میلیون و 273 هزار و 414 تن انواع کالا در بندر شهید رجایی تخلیه و بارگیری شد که این میزان شامل 17میلیون و 935 هزار تن کالای نفتی و 8 میلیون و 337 هزار تن غیر نفتی است.

تردد کشتی ها به بندر شهید رجایی 2.4 درصد افزایش یافت
وی افزود: از ابتدای امسال تا پایان تیرماه، یک هزار و 328 فروند کشتی به بندر شهید رجایی وارد شد که تردد این تعداد شناور افزایش 2 و 4 دهم درصدی را نشان می دهد.
مدیر کل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: یکهزار و 122 فروند از این کشتی ها دارای تناژ بالای هزار تن و 206 فروند نیز زیر یک هزار تن بوده است.
بندر شهید رجایی با بهره مندی از پیشرفته ترین پایانه های کانتینری و برخورداری از تجهیزات روز دنیا، به عنوان بزرگترین و پیشرفته ترین بندر کانتینری ایران محسوب می شود که تخلیه و بارگیری 85 درصد کالاهای کانتینری در سطح کل بندرهای کشور را پشتیبانی می کند.
این بندر در 23 کیلومتری غرب بندرعباس مرکز استان هرمزگان واقع شده است.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

شهادت، اجر ده‌ها سال تلاش خالصانه و غیرتمندانه آیت الله رئیسی بود
جغرافیای مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، میراث دار فرهنگ ثروت آفرینی است
اولین ماهنامه اختصاصی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی منتشر شد
نشست ملی مدیران روابط عمومی و امور بین الملل مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور
تورهای بازدید از صنایع و بخش‌های اقتصادی منطقه آزاد اروند برگزار می‌شود

یادداشت

مناطق آزاد و ویژه اقتصادی؛ هویت بخش شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»
«جهش تولید» نیاز به «مشارکت مردمی» دارد
اهداف اقتصادی در حکومت مردم‌سالار باید توسط توده مردم تعیین شود
معرفی یکهزار بسته سرمايه‌گذاری با هدف جذب سرمايه گذاری خارجی در هند
چرا ماکو، سرزمین چهارسو؟