تسریع پروژه اتصال خط ریلی کشور برای سلفچگان ضروری است

لینک کوتاه: freena.ir/detail/24892
ساعت 20:04 جمعه 17 شهريور 1391
مدیر عامل منطقه اقتصادی سلفچگان گفت: تسریع پروژه اتصال خط ریلی کشور برای رشد اقتصادی در منطقه اقتصادی سلفچگان ضروری است.

به گزارش پایگاه خبری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به نقل از خبرگزاری فارس، عباداله کامکار پس از بازدید استاندار قم از واحدهای تولیدی منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان در جمع مدیران صنعتی این منطقه بیان کرد: این منطقه ویژه اقتصادی به مساحت دو هزار هکتار در 40 کیلومتری شهر قم در تقاطع راه‌های قم، ساوه، اراک، دلیجان و اصفهان واقع شده است.
وی با اشاره به تعداد واحدهای تعبیه شده برای ایجاد واحدهای تولیدی در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان گفت: 303 واحد گوناگون برای ایجاد خط تولید واحدهای تجاری و صنعتی در این منطقه دیده شده است.
مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان ابراز کرد: فعالان اقتصادی در سال‌های اخیر چرخ اقتصاد استان قم را به حرکت درآوردند و در این راستا کاستی‌ها و کمبود‌های فراوانی را به جان خریدند.
وی با بیان اینکه زیرساخت‌ها برای بهبود وضعیت این منطقه اقتصادی ایجاد شده است، تصریح کرد: بستر مناسبی برای فراهم کردن مباحث سخت افزاری در این منطقه به وجود آمده است.
کامکار بیان کرد: در بستر سخت‌افزاری این منطقه زیرساخت‌های تأمین آب، برق و گاز فراهم شده است و در این مرحله لوله گذاری از سوی شرکت آب و فاضلاب روستایی انجام می‌شود و همچنین کنتورهای برق به درب کارخانه‌های فعال تحویل داده می‌شود.
وی رسیدن امکانات زیرساختی به این منطقه را زمان‌بر دانست و گفت: این منطقه مستحق خدمات فنی و سخت افزاری بیشتری است.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان تاکید کرد: شرکت گاز نیز نسبت به اتصال سریع گاز به کارخانه‌های فعال اهتمام دارد.
وی از احداث نیروگاه برق در منطقه اقتصادی سلفچگان خبر داد و گفت: عملیات اجرایی این پروژه به زودی اجرایی خواهد شد.
کامکار تحرک در تولید ملی را از جمله اهداف این منطقه اقتصادی عنوان و ابراز کرد: تولید و عرضه محصولات با کیفیت در دستور کار این منطقه قرار دارد.
وی به مباحث قابل طرح در این منطقه اشاره و بیان کرد: مهم‌ترین برنامه این منطقه سرمایه‌گذاری‌های خارجی و داخلی است.
مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان از اخذ مجوز‌های قابل توجه برای واحدهای تولیدی و تجاری از گمرک کشور خبر داد و بیان کرد: ترانزیت در منطقه اقتصادی سلفچگان یک نیاز سخت افزاری است که در این راستا باید خط ریلی کشور به این منطقه متصل شود.
وی با بیان اینکه محدودیتی در زمینه ایجاد واحدهای تولیدی و تجاری نداریم، گفت: محدودیت ایجاد واحدهای تولید فقط در صورتی رخ می‌دهد که راه‌اندازی این خط تولید مشکلات قانونی و یا زیست محیطی داشته باشد.
کامکار ادامه داد: سرمایه گذارانی هستند که منتظرند خط ریلی در این منطقه احداث شود تا بتوانند برای سرمایه گذاری در این منطقه حضور یابند.
وی اظهار کرد: در صورتی که تسهیل در تأمین اعتبار مورد توجه واقع شود و ترانزیت کالا از طریق خط ریلی نیز با سایر نقاط کشور انجام شود این منطقه به مرکز ترانزیت کالا تبدیل خواهد شد و می‌توانیم به تجارت مطلوبی در این منطقه اهتمام داشته باشیم.

شناسه خبری: 24892

آخرین اخبار

اشتیاق سودانی‌ها برای سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد ایران
پیام تبریک عبدالملکی بمناسبت هفته دفاع مقدس
گزارش عملکرد معاونت حقوقی منتشر شد
از تبدیل وضعیت ایثارگران تا رشد 300 درصدی پروژه‌های زیرساختی «اروند»
راه‌اندازی اینترنت رایگان نسل 6 در کیش

یادداشت

اهمیت راهبردی بندر چابهار در توسعه‌ منطقه‌ای
مناطق آزاد و ویژه اقتصادی؛ هویت بخش شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»
«جهش تولید» نیاز به «مشارکت مردمی» دارد
اهداف اقتصادی در حکومت مردم‌سالار باید توسط توده مردم تعیین شود
ماکو، سرزمین چهارسو