تشکیل بزرگترین کلینیک تکنیکی کشور برای آنالیز لایه های مخزنی پارس جنوبی

لینک کوتاه: freena.ir/detail/25401
ساعت 08:30 يکشنبه 17 دی 1391
مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران از تشکیل بزرگترین کلینیک تکنیکی کشور در منطقه پارس جنوبی خبر داد و افزود: این کلینیک در راستای اجرای طرح جامع بهینه سازی تولید بر اساس مدیریت پویای مخزنو به منظور شناسایی و استفاده از راهکارهای بهینه برای برداشت از این میدان ایجاد شده است.

به گزارش پایگاه خبری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، عضو هیات مدیره شرکت ملی نفت ایران می گوید: یک گروه فکر متخصص به صورت ویژه در حال بررسی لایه های هیدروکربنی میدان منطقه پارس جنوبی هستند تادر نهایت بتوانیم سهم شایسته مربوط به ایران را از این میدان برداشت کنیم، دکتر عمادی از این گروه با عنوان کلینیک تکنیکی نام می برد.
محمد علی عمادی گفت: مدیریت پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران و پژوهشکده ازدیاد و برداشت در یک همکاری مشترک، مطالعات تحقیقاتی گسترده به منظور برداشت و مدیریت بهینه گازدر میدان گازی پارس جنوبی انجام داده است.
مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران از تشکیل بزرگترین کلینیک تکنیکی کشور در منطقه پارس جنوبی خبر داد و افزود: این کلینیک در راستای اجرای طرح جامع بهینه سازی تولید بر اساس مدیریت پویای مخزنو به منظور شناسایی و استفاده از راهکارهای بهینه برای برداشت از این میدان ایجاد شده است.
وی هدف اصلی این طرح پژوهشی را مدیریت مخزن، شتاب در تولید، افزایش سقف تولید و تداوم تولید، کاهش افت فشار و بهبود تولید پس از افت فشار عنوان کرد.
عمادی خاطرنشان کرد: در میدان گازی پارس جنوبی هنوز بخش های ناشناخته زیادی در حوزه نفت و گاز وجود دارد که با انجام این مطالعات تحقیقاتی علاوه بر شناخت، راهکارهای استفاده بهینه ازاین بخش ها نیز شناسایی شده است.
عضو هیئت مدیره شرکت ملی نفت ایران افزود: قرارداد این پروژه پژوهشی بزرگ سال گذشته با حضور وزیرنفت امضا شد و بر اساس آن با شروع فعالیت های تحقیقاتی، یک کلینیک تکنیکی ارزشمند متشکل از افراد فنی و متخصص برای رفع مشکلات میدان گازی پارس جنوبی تعیین شد.
مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: کمیته تخصصی در چند بخش مشخص سازی سنگ و سیال مخزن، ارتقا روش های پیش بینی تولید، بهینه سازی تولید با تمرکز بر ازدیاد نرخ برداشت و ضریب بازیافت گاز و میعانات گازی تشکیل شده است.
مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: کلینیک تکنیکی میدان گازی پارس جنوبی از یک گروه فکر انسانی تشکیل شده است که تمام مشکلات موجود در این میدان را بررسی و راهکارهای آن را با همکاری صنعت اجرایی می کنند.
وی اذعان کرد: تمام لایه های کیوان تا کیفور و لایه های پایین تر مانند زکیل و فراغون توسط این کلینیک تکنیکی شناسایی شده است تا در نهایت بتوانیم سهم مربوط به کشور ایران را از این لایه ها برداشت کنیم.
عمادی متذکر شد: جزئیات فنی، تکنیکی، مسائل زیست محیطی و مدیریتی پارس جنوبی نیز در قالب هزار پروژه از سوی نفت و گاز پارس برای 3 دانشگاه صنعتی امیرکبیر، شریف و دانشگاه تهران که مسئول پشتیبان فنی مطالعات مربوط به این میدان بزرگ هستند تعریف شده است.

شناسه خبری: 25401

آخرین اخبار

اشتیاق سودانی‌ها برای سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد ایران
پیام تبریک عبدالملکی بمناسبت هفته دفاع مقدس
گزارش عملکرد معاونت حقوقی منتشر شد
از تبدیل وضعیت ایثارگران تا رشد 300 درصدی پروژه‌های زیرساختی «اروند»
راه‌اندازی اینترنت رایگان نسل 6 در کیش

یادداشت

اهمیت راهبردی بندر چابهار در توسعه‌ منطقه‌ای
مناطق آزاد و ویژه اقتصادی؛ هویت بخش شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»
«جهش تولید» نیاز به «مشارکت مردمی» دارد
اهداف اقتصادی در حکومت مردم‌سالار باید توسط توده مردم تعیین شود
ماکو، سرزمین چهارسو