امیدهای بندر شهید رجایی با تدبیر دولت یازدهم زنده می شود

لینک کوتاه: freena.ir/detail/27449
ساعت 15:47 دوشنبه 11 آذر 1392
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در نخستین سفر کاری خود به هرمزگان پس از پذیرش مسئولیت سکانداری این سازمان، از بخش های مختلف بزرگ ترین بندر تجاری ایران بازدید کرد.

به گزارش پایگاه خبری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، محمد سعید نژاد مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با سفر به مرکز استان هرمزگان در قلب پایتخت اقتصادی ایران حضور یافت.
معاون وزیر راه و شهرسازی ضمن بازدید از اداره کل بنادرو دریانوردی این استان که راهبری بیش از70 بندرکوچک و بزرگ را بر عهده دارد، از نزدیک در جریان آخرین اقدامات و دستاوردهای مجتمع بندری شهید رجایی به عنوان بزرگ ترین بندر تجاری کشور و دروازه طلایی اقتصادی ایران قرارگرفت.
در این بازدید محسن صادقی فر معاون امور بندری و منطقه ویژه و سید علی استیری معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی، مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان و جمعی از مدیران بخش های مختلف بندری این استان معاون وزیر راه و شهرسازی را همراهی می کردند.
حمیدرضا دلبری مدیر بنادر و دریانوردی هرمزگان ومدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی در این بازدید ضمن عرض خیرمقدم به معاون وزیر راه و شهرسازی، اعضای هیأت عامل سازمان بنادرو دریانوردی و همراهان وی در این بازدید، ویژگی ها، ظرفیت ها و برنامه های در حال اجرا و برنامه های آینده بزرگ ترین بندر تجاری ایران را تشریح کرد و راهکارهای توسعه صنعت حمل و نقل دریایی را با مقام عالی سازمان بنادرو دریانوردی کشور در میان گذاشت.
همچنین درادامه این برنامه بازدید، مهندس سعید نژاد با حضور در ترمینال دوکانتینری مجتمع بندری شهید رجایی تجهیزات تخلیه و بارگیری این بندر را مورد ارزیابی قرارداد. در این بازدید میدانی، میزان توانمندی ها و ظرفیت های فنی واجرایی بخش خصوصی فعال در این مجتمع بندری مورد بررسی قرار گرفت.
بنابراین گزارش، مجتمع بندری شهید رجایی با قرار گرفتن در محل تلاقی کریدور ترانزیتی شمال - جنوب، مهم ترین دروازه واردات و صادرات جمهوری اسلامی ایران محسوب شده و به تنهایی عهده دار بیش از 53 درصد حجم این مبادلات در مقوله ترانزیت، واردات و صادرات و ترانشیپ است.
این بندر ضمن بهره مندی از 36پست اسکله و با در اختیار داشتن بزرگ ترین و پیشرفته ترین ترمینال های کانتینری کشور، با ظرفیت 6 میلیون TEUکانتینر در سال، حجم گسترده ای از عملیات جابجایی کالاهای عمومی خصوصا محصولات فولادی، فله خشک، فله مایع و فرآورده های نفت خام در این بندر انجام می شود.
یادآورمی شود، بندر شهید رجایی به عنوان بزرگترین بندر تجاری ایران در فاصله 22 کیلومتری غرب بندرعباس واقع شده و با حدود 6000 هکتار وسعت، از ظرفیت پذیرش بیش از80 میلیون تن کالا در سال برخوردار است.

شناسه خبری: 27449

آخرین اخبار

صدور 10 هزار مجوز کسب و کار در «اروند»
قدردانی معاون اول رییس‌جمهور از دبیر و کارکنان دبیرخانه شورایعالی و مناطق
20 هزار ميليارد سرمايه‌گذاري در لجستيك و حمل و نقل ماكو
اشتیاق سودانی‌ها برای سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد ایران
پیام تبریک عبدالملکی بمناسبت هفته دفاع مقدس

یادداشت

اهمیت راهبردی بندر چابهار در توسعه‌ منطقه‌ای
مناطق آزاد و ویژه اقتصادی؛ هویت بخش شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»
«جهش تولید» نیاز به «مشارکت مردمی» دارد
اهداف اقتصادی در حکومت مردم‌سالار باید توسط توده مردم تعیین شود
ماکو، سرزمین چهارسو