رشد ۲۱ درصدی تخلیه و بارگیری کالا در بندر امیر آباد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/28829
ساعت 09:08 شنبه 30 فروردين 1393
مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد گفت: پایان سال ۹۲ حجم تخلیه و بارگیری کالا در بندر اقتصادی امیرآباد ۳.۵ میلیون تن بود که این میزان در مقایسه با سال گذشته ۲۱ درصد رشد داشت.

به گزارش پایگاه خبری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، سید علی نعیمی اظهار کرد: با توجه به جایگاه مهم بندر امیر آباد در مبادلات اقتصادی و تجاری برنامه افزایش حجم تخلیه و بارگیری از این بندر در سال 93 را داریم.
وی با بیان اینکه بندر امیرآباد بزرگترین بندر صادراتی شمال کشور است، افزود:76 در صد حجم مبادلاتی این بندر را صادرات تشکیل می دهد و گچ،سیمان،سنگ آهن،مصالح ساختمانی و مواد غذایی از مهمترین کالاهای صادراتی بندر امیرآباد است.
نعیمی به کشورهای هدف صادرات اشاره کرد و افزود: روسیه، ترکمنستان، قزاقستان، آذربایجان از مهم ترین کشورهای وارد کننده کالای ایرانی هستند.
مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد، این بندر را بزرگ ترین بنگاه اقتصادی مازندران  دانست و تاکید کرد: غلات، مواد سوختنی، تخته،کاغذ و کک از مهم ترین کالاهای وارداتی بندر امیرآباد محسوب می شود و با توجه به نقش دو بندر بزرگ امیرآباد و امام خمینی در شمال و جنوب ایران برای واردات غلات باید به توسعه زیرساخت ها در این بنادر توجه ویژه ای شود.
نعیمی خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش حجم مبادلات کالا و حجم تخلیه و بارگیری ساخت اسکله های جدید از مهمترین برنامه های توسعه ای بندر امیرآباد است.
وی، اعتبار راه اندازی 4 اسکله جدید بندر امیرآباد را 120 میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: پیش بینی می شود 4 اسکله جدید بندر امیرآباد که از دی ماه کار ساخت آن آغاز شده است در مدت 30 ماه به بهره برداری برسد.
وی افزود: با بهره برداری از این 4 پست اسکله حجم تخلیه بار بیش از 2 میلیون تن افزایش می یابد.


آخرین اخبار

ابراز همدردی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد در پی حادثه معدن طبس
صدور 10 هزار مجوز کسب و کار در «اروند»
قدردانی معاون اول رییس‌جمهور از دبیر و کارکنان دبیرخانه شورایعالی و مناطق
20 هزار ميليارد سرمايه‌گذاري در لجستيك و حمل و نقل ماكو
اشتیاق سودانی‌ها برای سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد ایران

یادداشت

اهمیت راهبردی بندر چابهار در توسعه‌ منطقه‌ای
مناطق آزاد و ویژه اقتصادی؛ هویت بخش شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»
«جهش تولید» نیاز به «مشارکت مردمی» دارد
اهداف اقتصادی در حکومت مردم‌سالار باید توسط توده مردم تعیین شود
ماکو، سرزمین چهارسو