خدمات دهي به 15 فروند كشتي در بندر شهيد رجايي

لینک کوتاه: freena.ir/detail/30401
ساعت 08:05 سه شنبه 20 آبان 1393
معاون عمليات بندري و منطقه ويژه اداره كل بنادر و دريانوردي هرمزگان از خدمات دهي به 15 فروند كشتي حامل روغن نباتي خام در بزرگترين بندر تجاري كشور طي هفت ماه گذشته خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، محمد علي اصل سعيدي پور ضمن اعلام اين خبر افزود: اين 15 كشتي طي هفت ماه گذشته 334 هزار و 890 تن روغن نباتي خام را در مخازن پسكرانه بندر شهيد رجايي تخليه كردند.

وي اظهار داشت: مالزي، اندونزي، آرژانتين و برزيل مبدا كشتي هاي ورودي اين محموله است.
سعيدي پور از فعاليت سه شركت مخازن خليج فارس، فريكو و گسترش شركت غله و خدمات بازرگاني در اين بندر خبر داد و افزود: اين شركت ها به ترتيب 66 هزار، 174 هزار و 130 هزار تن ظرفيت مخزن در اختيار دارند.
معاون عمليات بندري و منطقه ويژه اداره كل بنادر و دريانوردي هرمزگان راه اندازي نرم افزار GCOMS براي بهبود شرايط فعاليت اين شركت ها را از تسهيلات ارائه شده به سرمايه گذاران عنوان كرد و گفت: اين نرم افزار باعث شده كه برگ خروج كاميون ها به صورت مستقيم توسط شركت ها صادر شود و سرعت خروج اين كالاها افزايش يابد.
وي با بيان اينكه اين روغن هاي خام براي تصفيه و فرآوري به كارخانجات سراسر كشور ارسال مي شود، افزود: اين روغن ها، مصارف خوراكي و صنعتي دارند.
سعيدي پور در بخش ديگري از سخنان خود نزديكي به مراكز توليد و فرآوري روغن و امكانات ويژه براي پهلودهي سريع كشتي ها را از مزيت هاي منطقه ويژه اقتصادي بندر شهيد رجايي دانست و گفت: قرار است دوش بارگيري كنار مخازن اين شركت ها نصب گردد تا با استفاده از خدمات ريلي و بارگذاري روي واگن، اين كالاها حمل شود.
وي همچنين از صادرات مجدد كالاهاي فرآوري شده كارخانجات روغن نباتي خام كشور از بندر شهيد رجايي خبر داد.معاون عمليات بندري و منطقه ويژه اداره كل بنادر و دريانوردي هرمزگان جايگاه بندر شهيد رجايي در تجارت اينگونه كالا را در كشور رتبه اول عنوان و پيش بيني كرد؛ تا پايان سال بيش از 800 هزار تن از اين فرآورده فله مايع در اين بندر تخليه شود.
وي اشتغالزايي بيش از 550 نفر به صورت مستقيم و غير مسقيم را از مزاياي اين فعاليت برشمرد و افزود: اتصال باسكول هاي توزين كاميون ها به شبكه بندر و گمرك از ديگر امكاناتي است كه در اختيار سرمايه گذاران اين حوزه قرار گرفته است.
سعيدي پور به بحث استاندارد تخليه و بارگيري اين روغن ها اشاره كرد و گفت: ملزم كردن به استفاده از تانكرهاي كاميون مخصوص اين فرآورده ها، پلمپ شيرآلات بارگيري، نظافت و پاكيزگي محوطه ها و نگهداري محموله ها حداكثر تا 3 ماه در محوطه بندر از موارد نظارتي در خصوص اين شركت ها است.



شناسه خبری: 30401

آخرین اخبار

ابراز همدردی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد در پی حادثه معدن طبس
صدور 10 هزار مجوز کسب و کار در «اروند»
قدردانی معاون اول رییس‌جمهور از دبیر و کارکنان دبیرخانه شورایعالی و مناطق
20 هزار ميليارد سرمايه‌گذاري در لجستيك و حمل و نقل ماكو
اشتیاق سودانی‌ها برای سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد ایران

یادداشت

اهمیت راهبردی بندر چابهار در توسعه‌ منطقه‌ای
مناطق آزاد و ویژه اقتصادی؛ هویت بخش شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»
«جهش تولید» نیاز به «مشارکت مردمی» دارد
اهداف اقتصادی در حکومت مردم‌سالار باید توسط توده مردم تعیین شود
ماکو، سرزمین چهارسو