پنج میلیارد و 181میلیون دلار در منطقه ویژه خلیج فارس سرمایه گذاری شده است

لینک کوتاه: freena.ir/detail/31368
ساعت 10:29 دوشنبه 20 بهمن 1393
مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس گفت: پنج میلیاردو 181میلیون دلار در زمینه ایجاد صنایع انرژی بر، در این منطقه (غرب شهر بندرعباس) سرمایه گذاری شده است.

مسعود هندیان اظهار کرد: سه میلیارد و 281 میلیون دلار از این مبلغ جذب و به مرحله بهره برداری و اجرا رسیده است.
وی اضافه کرد: یک میلیارد و 900 میلیون دلار نیز در زمینه واحدهای صنعتی و معدنی، پتروشیمی و زنجیره های صنایع بالا و پایین دستی انرژی بر در مرحله ساخت یا نصب تجهیزات است.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس از تعدادی طرح های سرمایه گذاری آماده شروع عملیات اجرایی به ارزش سه میلیاردو 700میلیون دلار بعنوان بخشی دیگر از فعالیت های در دست انجام نام برد.
مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس میزان سرمایه گذاری جذب شده در این منطقه را طی یک دهه اخیر هشت میلیارد و900میلیون دلار ذکر و ابرازداشت: مذاکرات متعددی نیز با سرمایه گذاران برای اجرای چند پروژه به ارزش دو میلیارد دلار درحال انجام است که چند مورد آن وارد مرحله انعقاد قرارداد شده اند.
وی یادآورشد: وجود زیرساختهای مناسب و امکانات بالقوه راهبردی موجب شده تا منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس بعنوان مهم ترین بستر برای سرمایه گذاری در زمینه صنایع انرژی بر مطرح شود طوریکه تاکنون تعداد زیادی از سفرا، کارداران اقتصادی و همچنین اکیپ های اقتصادی اعزامی از کشورهای مختلف از آن بازدید کرده اند.
این مقام مسوول ابراز داشت: در این سفرها و بازدیدها، مقدمات همکاری های اقتصادی، بازرگانی و صنعتی فراهم شده طوریکه تعدادی از سرمایه گذاران خارجی راغب به سرمایه گذاری در این منطقه شده اند.
هندیان از اسکله های اختصاصی منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس با طول 655 متر و آبخور 14 متر بعنوان تنها اسکله تمام مکانیزه مجهز به نوار نقاله تخلیه و بارگیری به طول 32کیلومتر در مناطق ساحلی کشورنام برد و گفت: کشتی ها با ظرفیت 100 هزار تن درآن پهلوگیری می کنند.
وی از واحدهای تصفیه و آب شیرینکن، سه نیروگاه تولید برق، راه آهن، لوله کشی گاز، مجاورت با نیروگاه و پالایشگاه نفت بندرعباس و مجتمع بندری شهید رجایی بعنوان دیگر مزیت های منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس نام برد.
در اطلاعات منتشره هدف از ایجاد مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و تجاری جذب سرمایه گذاری، پشتیبانی از فعالیتهای اقتصادی ، انتقال فنآوری، صادرات غیر نفتی، ایجاد اشتغال مولد، افزایش و توسعه فنآوری مدرن در حوزه تولید، بالا بردن مهارتهای مدیریتی، ارتقاء کیفیت تولیدات و تقویت مزیت های رقابتی و افزایش توان صادراتی ذکر شده است.
دراین اطلاعات از ایجاد چهار واحد تولید کننده فولاد با ظرفیت پنج و نیم میلیون تن و صنایع آلومینیوم با تولید 240هزارتن شمش در سال بعنوان صنایع انرژی این منطقه یاد شده است.
طبق برنامه های اعلام شده میزان تولید فولاد درهرمزگان با محوریت منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در سالهای آینده به بیش از 10 میلیون تن افزایش می یابد.

منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در 13کیلومتری غرب شهر بندرعباس قرار دارد.



شناسه خبری: 31368

آخرین اخبار

ابراز همدردی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد در پی حادثه معدن طبس
صدور 10 هزار مجوز کسب و کار در «اروند»
قدردانی معاون اول رییس‌جمهور از دبیر و کارکنان دبیرخانه شورایعالی و مناطق
20 هزار ميليارد سرمايه‌گذاري در لجستيك و حمل و نقل ماكو
اشتیاق سودانی‌ها برای سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد ایران

یادداشت

اهمیت راهبردی بندر چابهار در توسعه‌ منطقه‌ای
مناطق آزاد و ویژه اقتصادی؛ هویت بخش شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»
«جهش تولید» نیاز به «مشارکت مردمی» دارد
اهداف اقتصادی در حکومت مردم‌سالار باید توسط توده مردم تعیین شود
ماکو، سرزمین چهارسو