چابهار ظرفیت فرآوری ۳۵۰ هزار تن برنج وارداتی را دارد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/47375
ساعت 11:36 سه شنبه 23 مرداد 1397
سرپرست معاونت اقتصادی منطقه آزاد چابهار گفت: این منطقه با ایجاد شهرک تخصصی برنج و فعالیت ۱۴ واحد فرآوری و بسته‌بندی ظرفیت فراوری سالانه ۳۵۰ هزار تن برنج وارداتی را دارد.

به گزارش فرینا به نقل از تسنیم، غلام‌رضا پناه گفت: تمرکز بر برنج و تبدیل شدن به یک هاب فراوری و توزیعی برنج یکی‌از اهداف و ماموریت‌هایی است که برای منطقه آزاد چابهار دیده شده است.
وی افزود: برنج وارداتی ایران از هند و پاکستان تامین می‌شود و چابهار و منطقه آزاد آن به‌واسطه نزدیکی به این دو کشور؛ واردات و فرآوری برنج را به‌صرفه و اقتصادی می‌کنند. برای این مهم شهرک تخصصی برنج در منطقه آزاد چابهار تعبیه شده است.
سرپرست معاونت اقتصادی منطقه آزاد چابهار تصریح کرد: در این شهرک 14 واحد تولید و فراوری برنج با ظرفیت 350 هزارتن در سال فعالیت می‌کنند؛ برنج به‌صورت خام از پاکستان وارد می‌شود و در این شهرک فراوری و بسته‌بندی می‌شود.
پناه گفت: این شهرک هم‌اکنون با نصف ظرفیت اسمی درحال فعالیت است؛ این شهرک توانایی فراوری، بسته‌بندی و توزیع همه 500 هزارتن برنج وارداتی هند و پاکستان را به ایران دارد و این فراوری و توزیع را با قیمتی اقتصادی و به‌صرفه انجام می‌دهد.
سرپرست معاونت اقتصادی منطقه آزاد چابهار گفت: هم‌اکنون هرمقدار برنج که در این 14 واحد تولید می‌شود در بازارهای مصرف عمدتا در تهران و مشهد به‌فروش می‌رود؛15 کارخانه و واحد دیگر هم درخواست مجوز برای شروع کار کردند که به 5 واحد در سال 97 مجوز اعطا شده است.
وی خاطرنشان کرد: هم‌چنین مذاکراتی هم با برخی شرکت‌ها و برندهای به‌نام داخلی و خارجی برای حضور در این شهرک انجام گرفته است که قطعا با رسیدن به ظرفیت 500 هزارتن هم اشتغال‌زایی بالایی برای بومیان ایجاد می‌شود و هم واردات و توزیع برنج در چابهار به‌‌صرفه و اقتصادی می‌شود.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

اولین ماهنامه اختصاصی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی منتشر شد
نشست ملی مدیران روابط عمومی و امور بین الملل مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور
تورهای بازدید از صنایع و بخش‌های اقتصادی منطقه آزاد اروند برگزار می‌شود
حضور منطقه آزاد اروند در رویداد بین المللی همتایابی در اقتصاد دریامحور ایران
مدیر دفتر «مرکز خدمات مشاوره ایرانیان خارج از کشور» در منطقه آزاد اروند منصوب شد

یادداشت

مناطق آزاد و ویژه اقتصادی؛ هویت بخش شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»
«جهش تولید» نیاز به «مشارکت مردمی» دارد
اهداف اقتصادی در حکومت مردم‌سالار باید توسط توده مردم تعیین شود
معرفی یکهزار بسته سرمايه‌گذاری با هدف جذب سرمايه گذاری خارجی در هند
چرا ماکو، سرزمین چهارسو؟