امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

توليد هداياي زنده در ايران

لینک کوتاه: freena.ir/detail/1068
ساعت 16:25 چهارشنبه 11 خرداد 1390
رئيس انجمن دوستي ايران و اندونزي گفت:«در مناطق شمالي ايران هداياي زنده توسط سرمايه گذاران انجمن دوستي ايران و اندونزي توليد مي شود».

سيد مجتبي عرفاني،رئيس انجمن دوستي ايران و اندونزي در گفتگو با"بنا"(bena) اعلام کرد:« به علت صنعتي شدن جوامع ، انسانها مجددا گرايش و نيازبه طبيعت را در خود احساس کرده و خواهان نگهداري از حيوانات و گياهان خاص هستند که توسط سرمايه گذاران انجمن دوستي ايران و اندونزي در شمال کشور توليد و پرورش يافته و به عنوان هديه در خارج از کشور استفاده مي شود».

وي با اشاره به تنوع اين هدايا افزود:« پرندگاني همچون باز، عقاب و حيواناتي مانند مارهاي بوآ ، ميمون و گياهان ناياب و وحشي در اين منطقه توليد و پرورش مي يابد».

عرفاني ادامه داد:« اين بازار به اسم فالکونري با معني برگشت انسان به طبيعت و همزيستي در کنار حيوانات و گياهان مدتي در کشورهاي صنعتي و پيشرفته جايگاه ويژه اي را بدست آورده و با توجه به اقليم مناسب ايران مي توان سود خوبي از صادرات در فالکونري بدست آورد».

وي با توجه به بازار اين محصول اظهار داشت:« بيشترين توليدات به صورت هداياي گران قيمت در بين افرادي خاص و عمدتا در روابط ديپلماسي به استفاده مي گردد».
204

شناسه خبری: 1068

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت