امروز پنج‌شنبه 7 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

ازسرگيري مسافرت‌هاي هوايي مصر و عراق پس از دو دهه

لینک کوتاه: freena.ir/detail/14143
ساعت 08:56 سه شنبه 24 خرداد 1390

شركت هواپيمايي مصر (EgyptAir)، از آمادگي خود براي ازسرگيري سفرهاي هوايي به عراق پس از گذشت 21 سال خبر داد.

به گزارش بنا (bena) و به نقل از تروال نيوز،‌ هدف از راه اندازي اين خط هوايي كه به صورت رسمي از ماه آينده به اجرا درخواهد آمد، انجام پروازهاي مستقيم اين شركت هواپيمايي از «قاهره» به «بغداد» و «اربيل» به منظور ايجاد بازارهاي جديد مسافرتي عنوان شده است.

«حسين مسعود»، رييس شركت هواپيمايي مصر (اجيپت اير) گفت:‌ براساس برنامه ريزي صورت گرفته، هفت پرواز هفتگي به عراق خواهيم داشت كه چهار پرواز به بغداد و سه پرواز به اربيل خواهد بود و به ترتيب از شانزدهم و هجدهم ماه جولاي آغاز خواهد شد.

او افزود: از آنجايي كه عراق بستري مناسب براي سرمايه‌گذاران مصري است مي‌توان به آينده دو كشور در توسعه روابط فرهنگي و تجاري نيز اميدوار بود.

طبق گفته‌هاي رييس شكرت هواپيمايي مصر، برنامه پرواز از قاهره به بغداد طي روزهاي دوشنبه، چهارشنبه، پنج‌شنبه و شنبه صورت مي‌گيرد و پرواز قاهره به اربيل نيز در روزهاي دوشنبه، پنج‌شنبه و جمعه برقرار خواهد بود.

گفتني روابط پروازي شركت هوايي «اجيپت اير» با عراق پس از حمله «صدام» به «كويت» در سال 1990 تا به امروز قطع شده بود.
109

شناسه خبری: 14143

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت