امروز پنج‌شنبه 7 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

گردشگري مركز مهم توليد اشتغال در كوبا

لینک کوتاه: freena.ir/detail/15421
ساعت 10:57 شنبه 8 مرداد 1390

وزارت گردشگري كوبا در گزارشي از رشد 11 درصدي ورود گردشگر به اين كشور در ماه‌هاي سپري شده از سال 2011 خبر داد.

به گزارش بنا (bena) وببه نقل از رويترز، ورود گردشگر در هفت ماه امسال بيش از يك و نيم ميليون نفر محاسبه شد كه در مقايسه با مدت زمان مشابه سال 2010 بيش از 10.6 درصد رشد داشته است.

سازمان ملي آمار كوبا اعلام كرد: اين كشور در سال گذشته ميزبان بيش از 2 ميليون و 530 هزار گردشگر بوده كه بيشترين آن‌ها را كانادايي‌ها و رتبه‌هاي بعدي را گردشگران انگليسي و ايتاليايي تشكيل مي‌دادند.

در اين گزارش آمده است، 148 هزار گردشگر بيشتر از سال گذشته وارد كوبا شده اند كه تنها 30 هزار نفر آن‌ها از كشورهاي ديگر بوده و مابقي را گردشگراني آمريكايي يا كوبايي-آمريكايي تشكيل مي‌دادنند.

ورود گردشگر آمريكايي به كوبا به دلايل سياسي، ازسوي دولت آمريكا تحريم شده بود كه در سال 2009، اين تحريم برچيده و منجر به افزايش روند ورود گردشگر به اين كشور آمريكاي لاتين شد.

صنعت گردشگري يكي از منابع مهم درآمد و اشتغال‌زايي در كوبا محسوب مي‌شود كه در سال گذشته بيش از 2 ميليارد دلار درآمد داشته است.
/109

شناسه خبری: 15421

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت