امروز پنج‌شنبه 7 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

برگزاری نخستین جشنواره غذاهای سنتی و محلی منطقه آزاد اروند

لینک کوتاه: freena.ir/detail/26943
ساعت 10:16 يکشنبه 7 مهر 1392
نخستین جشنواره غذاهای سنتی و محلی منطقه آزاد اروند با همت سازمان منطقه آزاد اروند و همکاری اداره میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی آبادان برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، مهدی اسدیان گفت: جشنواره غذاهای سنتی و محلی با هدف احیای غذاهای بومی این منطقه و به مناسبت هفته گردشگری جهانگردی در منطقه آزاد اروند برگزار می‌شود.
سرپرست مدیریت گردشگری منطقه آزاد اروند افزود: این جشنواره به مدت 3 روز از 10 لغایت 12 مهر ماه سال جاری در موزه آبادان همراه با برنامه های متنوع و ارائه جوایز ارزنده برگزار میگردد.
اسدیان افزود : از نظر سلامت غذایی، غذاهای سنتی و بومی محلی علاوه بر تنوع غذایی ازکیفیت و ارزش غذایی بالایی برخوردار هستند که جای دادن این غذاها در سفره خانوارها باعث سلامتی و نشاط خانواده و جامعه خواهد شد.
وی با اشاره به اهمیت غذاهای سنتی گفت : از جمله اهداف برگزاری این جشنواره معرفی غذاهای سنتی به نسل جدید و همچنین معرفی چگونگی عرضه غذاهای سنتی و بازگشت غذاهای سنتی به سبد خانوار است .
نخستین جشنواره غذاهای سنتی و محلی منطقه آزاد اروند، از 10 لغایت 12 مهر در موزه آبادان واقع در خیابان 15 احمد آباد برگزار می‌شود.

شناسه خبری: 26943

آخرین اخبار

ترانزیت ریلی سوخت از بندر كاسپین؛ گامی نو در حمل‌ونقل منطقه
از قانون‌گذاری تا توسعه سرمایه‌گذاری؛ همه پای کار منطقه آزاد سرخس
گشایش‌های تازه در مناسبات تجاری مرز مهران؛ دومین دیدار مدیرعامل منطقه آزاد مهران با سفیر ایران در عراق طی 3 ماه اخیر
تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت