امروز جمعه 8 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

خدمات استاندارد به گردشگران در فرودگاه بین المللی کیش ارایه شود

لینک کوتاه: freena.ir/detail/28219
ساعت 15:55 دوشنبه 5 اسفند 1392
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در بازدید از طرح های عمرانی فرودگاه بین المللی کیش بر ارایه خدمات استاندارد به گردشگران در این فرودگاه تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، علی اصغر مونسان در این بازدید از نزدیک در جریان روند بهسازی باند و سایر پروژه های فرودگاهی قرار گرفت. 
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در این بازدید بر اهمیت ارائه خدمات استاندارد به گردشگران و توجه جدی به زیرساخت های لازم برای ارتقای ایمنی و سلامت پروازها در فرودگاه بین المللی کیش تاکید کرد. 
مونسان در این بازدید راه اندازی پمپ بنزین فرودگاهی و همچنین شتاب بخشی به اجرای طرح مخازن سوخت هواپیما را خواستار شد.
محمدباقر قاسم زاده مدیرکل فرودگاه بین المللی کیش نیز در این بازدید ضمن تشریح شرایط موجود باندهای پروازی گفت: فرودگاه کیش برای انجام پروازهای نوروزی آمادگی کامل دارد و با توجه به طرح های توسعه ترمینال ها که پیش از این صورت گرفته است، پروازها بدون تاخیر صورت خواهد گرفت.
بنا بر اعلام روابط عمومی فرودگاه بین المللی کیش، این فرودگاه سالانه با بیش از 21 هزار پرواز حدود 2 میلیون و 700 هزار مسافر را جابجا می کند.

آخرین اخبار

ترانزیت ریلی سوخت از بندر كاسپین؛ گامی نو در حمل‌ونقل منطقه
از قانون‌گذاری تا توسعه سرمایه‌گذاری؛ همه پای کار منطقه آزاد سرخس
گشایش‌های تازه در مناسبات تجاری مرز مهران؛ دومین دیدار مدیرعامل منطقه آزاد مهران با سفیر ایران در عراق طی 3 ماه اخیر
تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت