امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

موسسه فناوری و نوآوری ارس تاسیس شد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/38963
ساعت 13:22 يکشنبه 12 دی 1395
معاون فرهنگی اجتماعی و گردشگری منطقه آزاد ارس در اولین جلسه هیات امنای موسسه فناوری و نوآوری ارس: این موسسه با اهداف ملی و بین المللی در ارس فعالیت خواهد کرد.

به گزارش فرینا، یوسف داداش زاده افزود: این موسسه بر اساس راهبرد توسعه علمی و فناوری ارس و با هدف توسعه زیرساخت های علمی، پژوهشی و فناوری مورد نیاز، بر پایه روش های دانش بنیان تاسیس شد.

وی با تاکید بر بهره گیری از توان علمی دانشگاه تهران و امکانات منطقه آزاد ارس، در خصوص ماموریت این موسسه گفت: مهمترین ماموریت موسسه فناوری و نوآوری ارس اجرای پژوهش های کاربردی و تقاضامحور، توسعه فناوری های نوین و پیشرفته، تولید و ترویج و نشر دانش و ارائه خدمات مشاوره ای و مدیریت طرح منطبق بر شرایط و ظرفیت های منطقه ای است.

داداش زاده در ادامه گفت: این موسسه با هدف کمک به ارتقای موقعیت منطقه آزاد ارس و تبدیل آن به منطقه هوشمند تاسیس شده و دارای چندین قطب علمی و گردشگری در سطوح ملی و بین المللی بخصوص آسیای قفقاز برای رفع نیازهای پژوهشی آموزشی و فناوری ارس و اجرای پژوهش های تقاضا محور و روش های دانش بنیان در حل مسائل منطقه آزاد ارس شروع بکار می کند.

وی تولید دانش فنی و به کار گیری فناوری های نوین در حوزه های مختلف گردشگری تجارت، شهر هوشمند و دولت الکترونیک، ترانزیت کالا و راه سازی، آب، محیط زیست و انرژی های تجدیدپذیر، کشاورزی، معماری، امنیت اجتماعی، فرهنگی، نفت پتروشیمی و معدن، هدفمند سازی پایان نامه های دوره های تحصیلات تکمیلی و گسترش حضور دانشگاهیان در سیاستگذاری، هدایت، برنامه ریزی و مدیریت طرح های منطقه را از دیگر اهداف تشکیل این موسسه عنوان کرد.

معاون فرهنگی اجتماعی و گردشگری ارس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تدوین و اجرای طرح های پژوهشی در این موسسه گفت: تصویب آئین نامه های علمی پژوهشی، برگزاری همایش ها و گردهمایی های ملی و بین المللی، همکاری در ایجاد دفتار انتقال فناوری tto، تشکیل گروه های پژوهشی و فناوری، ارائه خدمات تخصصی مشاوره ای ، ایجاد زیرساخت های علمی پژوهشی و بستر سازی جذب منابع مالی و سرمایه ای از جمله وظایفی است که این موسسه بر عهده دارد.

وی همچنین در خصوص ترکیب هیات امنای موسسه فناوری و نوآوری ارس گفت: مدیرعامل منطقه آزاد ارس به عنوان رئیس هیات امناء، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه، رئیس پردیس بین المللی ارس و رئیس موسسه به عنوان دبیر هیات امنا، چهار تن از مدیران ارشد ارس و سه تن از اعضای هیات علمی دانشگاه اعضای هیات امنای این موسسه را تشکیل می دهند.

گالری تصاویر

شناسه خبری: 38963

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت