امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

کیش می تواند پایلوت مناسبی در دو حوزه IT و بانکداری مدرن در کشور باشد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/38993
ساعت 18:28 دوشنبه 13 دی 1395
مسعود نیلی طی سفر به جزیره کیش در جریان اقدامات انجام شده در حوزه های زیربنایی و عمرانی جزیره کیش قرار گرفت.

به گزارش فرینا، در نشستی كه با حضور مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش و معاونان این سازمان برگزار شد دکتر نیلی مشاور رئیس جمهور در امور اقتصادی و دبیر ستاد هماهنگی اقتصادی جمهوری اسلامی ايران، جزیره کیش را مکانی مناسب برای تمرکز دو حوزه IT و بانکداری مدرن دانست و افزود:  مناطق آزاد مکانی مناسب برای تمرکز بر IT و بانکداری مدرن است و  جزیره کیش به لحاظ فراهم شدن و دارا بودن زیر ساخت ها بین سایر مناطق آزاد کشور، بهترین مکان برای تمركز و توسعه اين دو حوزه  است.

وی یاد آور شد: تمرکز بر IT و بانکداری مدرن علاوه بر اینکه کیش را تبدیل به الگویی در سراسر کشور می کند، می تواند بر توسعه پایدار گردشگری کیش نیز نقش به سزایی داشته باشد.

مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش نیز در اين نشست گزارش عملکرد سازمان منطقه آزاد كيش در حوزه های زیر بنایی و عمرانی را به مشاور رئیس جمهور در امور اقتصادی ارائه داد و گفت: این اقدامات در سه سال گذشته در شرایط سخت اقتصادی کشور و بدون هیچگونه کمک دولتی برای توسعه کیش انجام شده است.

مونسان در این نشست پروژه های اجرا شده و در دست اجرای فرودگاهی، بندری، زیربنایی، عمرانی – شهری و جزیره هندورابی را معرفی کرد و از افزایش 51 در صدی سهم گردشگری در سبد سرمایه گذاری غیر صنعتی کیش، جذب 9400 میلیارد ریال سرمایه در قالب 65 طرح صنعتی، رشد بی سابقه فعالیت شرکت های بین المللی در کیش، توسعه بندري و همچنین توسعه فرودگاه و ايجاد اولين باند استاندارد هواپيماهاي پهن پيكر كشور در جزيره كيش را به عنوان بخشي از دستاوردهای سازمان منطقه آزاد کیش در راستاي اجراي سياست هاي داقتصاد مقاومتی در سه سال گذشته یاد کرد.

شناسه خبری: 38993

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت