امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

توسعه راه های ارتباطی برای تحقق اهداف مناطق آزاد ضروری است

لینک کوتاه: freena.ir/detail/39855
ساعت 11:19 شنبه 21 اسفند 1395
معاون فنی و عمرانی سازمان منطقه آزاد قشم کیفیت و گسترش راه های هر منطقه را از جمله شاخص های توسعه یافتگی برشمرد و گفت: دستیابی مناطق آزاد به اهداف از پیش تعیین شده با رشد و توسعه راه های ارتباطی محقق می شود.

به گزارش فرینا، احمد رییسی در قسمت پایانی برنامه «وطنم ایران» اظهار کرد: پس از حضور مدیرعامل منطقه آزاد قشم توسعه آنی و بلند مدت راه های شرق و غرب جزیره به عنوان زیرساخت مهم جذب سرمایه در دستور کار قرار گرفت.
او ادامه داد: اکنون بهسازی و گسترش راه های ارتباطی قشم در هر سه حوزه هوایی، دریایی و زمینی با جدیت تمام و استفاده مناسب از منابع موجود دنبال می شود.
رییسی در تشریح توسعه راه های هوایی جزیره بیان کرد: طرح توسعه فرودگاه بین‌المللی قشم در زمینه ساخت سالن‌های ترانزیت جدید پروازی، برج مراقبت و ساختمان اداری و تکنیکال بلاک از جمله مواردیست که با توجه به سیاست ایجاد ایرلاین جدید در قشم با موافقت دولت تدبیر و امید در دستور کار این مجموعه فرودگاهی قرار گرفته است.
او با اشاره به توسعه راه های درون جزیره که به شبکه ارتباطی خلیج فارس معروف است، گفت: ترمیم، بهسازی، روسازی، خط کشی و نصب علائم جاده ای از مهمترین برنامه های اصلاح شبکه ارتباطی خلیج فارس است.
به گفته معاون فنی و عمرانی سازمان منطقه آزاد قشم 150 کیلومتر از راه های جزیره تاکنون بهسازی شده و هم اکنون نیز 55 کیلومتر از راه های غرب جزیره در حال ترمیم است.
رییسی ادامه داد: 28 کیلومتر از بزرگراه خلیج فارس دکوپاژ شده و قطعه ٣ بزرگراه خليج فارس به طول قريب ١٠ كيلومتر نیز در حال ساخت است.
وی طرح توسعه اسکله مسافری شهید ذاکری و بندر باری بهمن را از دیگر برنامه های سازمان منطقه آزاد قشم در حوزه توسعه راه های ارتباطی جزیره دانست.
رییسی در بخش دیگری از سخنان خود به احداث کمپ پارک ها براساس دستور رییس جمهور و رویکرد مدیرعامل سازمان در فراهم آوردن شرایط مناسب پذیرایی از مسافران اشاره کرد و افزود: این کمپ ها امکان برپایی هفت هزار و 500 چادر به همراه تمامی امکانات لازم برای اسکان را در اختیار مسافران قرار می دهند.
معاون فنی و عمرانی سازمان منطقه آزاد قشم گفت: جزیره قشم 134 هزار نفر جمعیت دارد و شهر قشم با جمعیت 50 هزار نفری در برخی از روزهای نوروز پذیرای بیش از 300 هزار مسافر می باشد و ما هرسال نقاط ضعف را شناسایی کرده و درصدد ارتقای آنها هستیم.
او در پایان به مسافران توصیه کرد با رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی، حقوق سایر شهروندان و حفاظت از محیط زیست سفری به یادماندنی و شیرین را در جزیره تجربه کنند.

شناسه خبری: 39855

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت