امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

یکپارچگی و اتحاد ملت مهم ترین پیام حضور گسترده ایرانیان در انتخابات است

لینک کوتاه: freena.ir/detail/40771
ساعت 13:30 يکشنبه 31 ارديبهشت 1396
علی اصغر مونسان با ابراز خرسندی از حضور پرشور هموطنان و ساکنان و گردشگران کیش پای صندوق های رای، این مشارکت هوشمندانه را نشانه بینش و بلوغ سیاسی ایرانیان عزتمند برشمرد.

به گزارش فرینا، علی اصغر مونسان که از نخستین ساعات آغاز رای گیری در کنار ساکنان و گردشگران کیش در صف طولانی شعبه اخذ رای مرکز خرید دامون حاضر شده بود پس از اینکه آرای خود را در صندوق های سه گانه انتخابات ریاست جمهوری ، میان دوره ای مجلس و شورای اسلامی شهر و روستا انداخت ، ضمن ابراز خرسندی از مشارکت افتخار آمیز ایرانیان سراسر کشور در این دوره از انتخابات گقت: حضور پرشور مردم در انتخابات ضمن اینکه نشان دهنده بینش صحیح و بلوغ سیاسی و آگاهی جامعه است پیام همدلی و اتحاد ایرانیان را به گوش تمامی افرادی که ورای مرزهای ایران اسلامی به این آزمون بزرگ چشم دوخته اند می رساند .
مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش با تاکید بر اینکه این مشارکت آگاهانه و پرشور به جهانیان ثابت می کند که ایرانیان سرافراز در راستای عمل به منویات رهبر معظم انقلاب ، پایداری وسرافرازی نظام اسلامی و اقتدار کشور همواره در صحنه های سیاسی و اجتماعی حاضر خواهند بود گفت : امروز روز همدلی است و با وجود برخی تفاوت دیدگاه ها و نقطه نظرات کاندیداها که در زمان برگزاری مناظرات تلویزیونی مشخص شد ، امروز شاهد حضور گسترده مردم پای صندوق ها هستیم و این تجلی همدلی و اتحاد ایرانیان است . ملتی غیور و عزتمند که جدای از تفکرات سیاسی خود همگی برای سربلندی کشورشان آماده هستند و در راه اعتلای ایران اسلامی دوشادوش هم گام برمی دارند.
وی با تاکید بر اینکه برنده اصلی انتخابات امروز مردم هستند گفت : بدون شک رییس جمهور آینده ایران از حمایت و همراهی تمامی ایرانیان برخوردار است و همه هموطنان ما آبرای دستیابی به موفقیت های بزرگ تر و یک دوره طلایی در اقتصاد کشور رییس جمهور خود را یاری می کنند.
مونسان همچنین به توسعه اقتصادی به عنوان مهم ترین اولویت کشور اشاره کرد و اظهار داشت : همانگونه که رهبر معظم انقلاب نیز تاکید کردند در شرایط کنونی مهم ترین اولویت کشور توسعه اقتصادی است و ماهم امیدواریم هر یک از کاندیداهای محترم که در این انتخابات به عنوان رییس جمهور مردم برگزیده می شوند این اولویت را مد نظر قرار داده و در جهت رونق اقتصادی کشور عملکرد بسیار موفقی داشته باشند.
وی با بیان اینکه توسعه اقتصادی هم سفره مردم را پرتر می کند و هم درتامین رفاه و ارتقاء سطح امنیت کشور تاثیر بسیار دارد تصریح کرد : برای رئیس جمهور آینده ایران اسلامی آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم که چهار سال آینده شاهد اوج اقتصادی کشور باشیم.

شناسه خبری: 40771

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت