امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

ساماندهی میادین جلفا با اجرای 3 پروژه زیباسازی در ارس

لینک کوتاه: freena.ir/detail/41284
ساعت 14:23 يکشنبه 11 تير 1396
معاون فنی و عمرانی سازمان منطقه آزاد ارس از ساماندهی میادین و ورودی های جلفا با اجرای 3 پروژه مستقل زیباسازی خبر داد.

به گزارش فرینا، جعفر احمدی عنوان کرد: بلوار عباس میرزا، میدان ورودی قره برون به همراه بلوار روبروی پمپ بنزین خاقانی جلفا طی انجام پروژه های پیش بینی شده ساماندهی و زیباسازی می شوند. 
وی عنوان کرد: اجرای عملیات بهسازی و اجرای جدول گذاری طرح محوطه میدان عباس میرزا یکی از این پروژه هاست که با اعتبار 1.5 میلیارد ریال و در مساحت 1.2 هکتار انجام می گیرد. 
جعفری افزود: در کنار این پروژه، عملیات عمرانی بهسازی و اجرای طرح محوطه بلوار ورودی محدوده در سه راهی قره برون نیز به طور همزمان صورت می گیرد. 
وی تصریح کرد: این پروژه نیز با اعتبار 2.5 میلیارد ریال و در مساحت 1.1 هکتار عملیاتی می شود. 
جعفری در ادامه گفت: عملیات بهسازی و ساماندهی طرح محوطه بلوار ورودی محدوده واقع در روبه روی پمپ بنزین خاقانی نیز همزمان با اعتباری بالغ بر 2.3 میلیارد ریال و در مساحتی حدود 4860 متر مربع در حال انجام است.
وی تاکید کرد: با اتمام این پروژه ها شاهد بهسازی و زیباسازی میادین جلفا و بهبود وضعیت ترافیکی در مسیرهای یاد شده خواهیم بود.

شناسه خبری: 41284

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت