امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

جزیره کیش میزبان 14 نمایشگاه در نیمه دوم سال 96

لینک کوتاه: freena.ir/detail/43487
ساعت 16:17 دوشنبه 10 مهر 1396
جزیره کیش در نیمه دوم سال 96 میزبان برگزاری 14 نمایشگاه بین المللی و ملی است.

به گزارش فرینا، هر ساله به واسطه برگزاری نمایشگاه ها، همایش ها و گرد همایی ها، قریب به یکصد هزار نفر از متخصصان، صاحب نظران، مدیران و کارشناسان ارشد بخش های اقتصادی، سرمایه گذاری، صنعتی، بازرگانی، علمی و دانشگاهی کشور به جزیره کیش سفر می کنند که حضور این افراد به نوبه خود نقش به سزایی در رونق مجموعه های گردشگری، بازارها و مراکز خرید و رونق کسب و کار دیگر گروه های خدماتی و صنعتی کیش دارد.

بنابر این گزارش، در نیمه دوم امسال نیز جزیره کیش با میزبانی از  14 نمایشگاه بین المللی و ملی ضمن جذب گردشگران علمی، باعث رونق اقتصادی و گردشگری در نیمه دوم سال که دوره کاهش گردشگر است می شود.

دراین راستا از آبان تا اسفند سال جاری نمایشگاه های گوناگونی از جمله چهارمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک، بیمه و سرمایه کیش، نهمین نمایشگاه فرصت های سرمایه گذاری، سومین نمایشگاه طلا، جواهر، نقره، ساعت و سنگ های قیمتی و نیمه قیمتیو صنایع وابسته، چهارمین دوره نمایشگاه بین المللی تجهیزات پزشکی هرمز هلث، نهمین نمایشگاه بین المللی صنایع دریایی و دریانوردی، نمایشگاه تجهیزات درمانی ، آزمایشگاهی و دارویی ام اس، هشتمین نمایشگاه تحصصی شهر ایده آل، چهاردهمین نمایشگاه بین المللی انرژی،اولین نمایشگاه کامپیوتر، الکترونیک و ماشین های اداری و اینترنت، مخابرات و ارتباطات، نمایشگاه بین المللی آرایشی، بهداشتی، شوینده ها و پاک کننده ها، دومین نمایشگاه بین المللی سمپوزیوم فولاد ، نهمین نمایشگاه بین المللی بازار سفر، گردشگری و هتلداری و نمایشگاه بهار در بهار در جزیره کیش برگزار می شود.

لازم به ذکر است، موقعیت منحصر بفرد کیش در منطقه خلیج فارس، مزیت ها و زیر ساختهای مناسب از جمله عدم نیاز به روادید برای گردشگران خارجی، سالن های برگزاری نمایشگاه ها و همایش های بین المللی، هتل ها و مراکز اقامتی، سرویس حمل و نقل شهری مناسب و شرایط خوب و مساعد آب و هوا در نیمه دوم سال،این منطقه را تبدیل به اولین منطقه آزاد تجاری و صنعتی کشور برای برگزاری اجلاس ها و همایش های ملی و بین المللی کرده است.


شناسه خبری: 43487

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت