امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

دومین نمایشگاه صادراتی مبلمان و دکوراسیون در منطقه آزاد ماکو برگزار شد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/43804
ساعت 10:34 سه شنبه 2 آبان 1396
مدیر نمایشگاه های بین المللی منطقه آزاد ماکو گفت: دومین نمایشگاه تخصصی و صادراتی مبلمان، لوستر و دکوراسیون منزل و اداری به همت این سازمان در ماکو آغاز بکار کرد و 28 مهر به کار خود پایان داد.

به گزارش فرینا به نقل از ایرنا، حسن الله وردی زاده با اعلام این خبر افزود: 60 برند معروف ملی در 40 غرفه محصولات خود را در این نمایشگاه عرضه کردند.
وی هدف از برگزاری این نمایشگاه ها را شناساندن توانمندی های صنعت چوب، مبلمان و صنایع وابسته عنوان کرد و گفت: شناساندن این توانمندی ها، اقدام فرهنگی برای حمایت از تولید داخلی است.
الله وردی زاده به بازرسی و نظارت اتاق اصناف بر روند برگزاری این نمایشگاه اشاره کرد و افزود: کارشناسان اتاق اصناف در طول برگزاری این نمایشگاه بر کیفیت محصولات نظارت کردند.
مدیر نمایشگاه منطقه آزاد ماکو همچنین از برگزاری سومین دوره نمایشگاه در نیمه دوم دی سال جاری خبر داد و اظهار کرد: در سومین دوره این نمایشگاه، جنبه های صادراتی محصولات تولید داخلی تقویت می شود.
طی سال جاری هفت نمایشگاه ملی و بین المللی در منطقه آزاد ماکو دایر شده است و طبق اعلام این سازمان تا پایان سال جاری 10 نمایشگاه دیگر برپا می شود.

شناسه خبری: 43804

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت