امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

معرفی ظرفیت های گردشگری قشم به تورگردانان مطرح کشور

لینک کوتاه: freena.ir/detail/43907
ساعت 08:49 دوشنبه 8 آبان 1396

ظرفیت های اکوتوریسم قشم با تاکید بر ژئوسایت های این جزیره توسط جایکا (آژانس همکاری های بین المللی ژاپن ) و سازمان منطقه آزاد قشم در سالن مرکز بین المللی رشد برای شماری از تورگردانان مطرح کشورمان از تهران، شیراز، اصفهان و مشهد مقدس با تاکید بر اهمیت پایلوت شدن این جزیره در حوزه صنعت گردشگری سالم و پاک معرفی شد.

به گزارش فرینا، مدیر پروژه جایکا در قشم در این نشست، بخشی از مزیت های اکوتوریسم قشم که در جذب گردشگران داخلی و خارجی دارای اهمیت است را معرفی کرد.
سعید بنی عامریان گفت: تورگردانان مطرح کشور به همراه جایکا می توانند مزیت های طبیعی و ژئوپارک جهانی قشم را به عنوان بستری برای موفقیت در حوزه اکوتوریزم به جامعه هدف در ایران و جهان معرفی نمایند.
او افزود: موقعیت جغرافیایی قشم و آب و هوای کاملا سالم در این جزیره می تواند این منطقه را با توجه به ظرفیت های متعدد گردشگری به مکانی برای گردشگری سالم و پاک در کشور تبدیل کند.

قشم، جزیره ای برای آرامش و هیجان
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم هم در این نشست از قشم به عنوان جزیره ای برای آرامش و هیجان نام برد.
سید محمد امین جعفری حسینی گفت: عاشقان آرامش با سفر به جزیره قشم می توانند این موهبت الهی را در قالب طبیعت گردی و در پهنه ای عظیم در جای جای این منطقه مشاهده کنند و علاقمندان به هیجان هم می توانند علاوه بر نظاره کردن بخشی از حقایق طبیعی و کشف بخش دیگری از آن، ارزش ها و ظرفیت های جزیره قشم را با مخاطبان خود در میان بگذارند.
او با اعلام اینکه تورگردانان افرادی هستند که به گردشگری جان می دهند و از آن جان می گیرند، افزود: تورگردانان برای گره زدن دل گردشگران با مزیت های این صنعت در قشم، می توانند ظرفیت های فراوان جزیره را به گردشگران معرفی کنند.
جعفری حسینی از قشم به عنوان آئینه بزرگ و وسیعی از زیبایی های طبیعی، فرهنگی و تاریخی نام برد و تاکید کرد: قشم پدیده و معدن بزرگی از داشته ها و موهبت های الهی است که هنوز بخش کوچکی از ظرفیت های ارزشمند آن دیده شده است.
در ادامه این نشست، مازیار قاسمی نژاد مدیر هماهنگی پروژه جایکا در قشم و اقبال زبیری مدیر امور اداری تیم پروژه جایکا در این منطقه نیز مباحث مختلفی در حوزه ژئوپارک این منطقه و زمین شناسی و همچنین برنامه های یونسکو در حوزه میراث طبیعی، تاریخچه ژئوپارک قشم، اقدامات برای عضویت در شبکه ژئوپارک های جهانی را براش شرکت کنندگان تشریح کردند.
بنا به این گزارش، تیم تورگردانان مطرح کشورمان به همراه نماینده جایکا (آژانس همکاری های بین المللی ژاپن)، قرار است علاوه بر نشست امروز و برنامه پایانی که روز سه شنبه برگزار می شود، طی دو روز حضور در این جزیره از حوزه طبیعت گردی قشم دیدن خواهند کرد.
جزیره قشم با یکهزار و 500 کیلومتر مربع وسعت و قرار گرفتن تنها ژئوپارک جهانی با ژئوسایت های منحصر بفرد آن، در جنوب ایران واقع شده است.

شناسه خبری: 43907

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت