امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

افتتاح خانه توسعه روستای تیس چابهار

لینک کوتاه: freena.ir/detail/44207
ساعت 14:12 سه شنبه 23 آبان 1396
مدیر گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار از افتتاح خانه توسعه روستای تیس خبر داد و افزود: این طرح در راستای تفاهم‌نامه همکاری این سازمان و بانک قرض‌الحسنه رسالت با هدف توانمندسازی، ایجاد اشتغال و درآمدزایی مردم بومی صورت گرفته است.

به گزارش فرینا، طاهره شهرکی در حاشیه افتتاح خانه توسعه روستای تیس که با حضور مدیران عامل سازمان و بانک قرض‌الحسنه رسالت کشور صورت پذیرفت، افزود: اجرای این طرح در راستای مسئولیت‌های اجتماعی سازمان است که تعداد ۵۴ نفر از زنان روستای تیس مشغول به کار شدند.
وی افزود: برای تحقق پایدار این امر، هسته‌های تولیدی خانگی حسب ظرفیت‌های موجود و نیاز شهر چابهار و سواحل مکران شناسایی می‌شوند.
شهرکی در ادامه بیان کرد: افراد شناسایی‌شده پس از گذراندن دوره آموزشی در رشته موردعلاقه‌شان با حمایت مالی بانک رسالت و سازمان در خانه خودشان مشغول به کارمی شوند.
مدیر امور گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار اظهار داشت: صنایع‌دستی، تهیه سوغات و هدایا ازجمله ادویه‌جات انواع شیرینی، مربا، ترشیجات و محصولات دریایی، غذاهای مختلف مثل ماهی‌دودی، توربافی ازجمله مشاغل خانگی هستند که از طریق خانه توسعه روستای تیس به‌عنوان پایلوت مدیریت می‌شوند.

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت