امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

مسائل ثبت سفارش فعالان اقتصادی مرتفع می‌شود

لینک کوتاه: freena.ir/detail/47008
ساعت 09:22 شنبه 30 تير 1397
مشاور رئیس‌جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: مسائل پيش آمده بعد از ابلاغ ضرورت ثبت سفارش با توجه به شكل فعاليت در مناطق آزاد مشکل‌ساز شد كه با جديت پيگيري و حل و فصل شده و اميدواريم تا هفته آينده با اتصال به سامانه وزارت صمت مرتفع شود.

به گزارش فرینا، مرتضی بانک در جمع فعالین اقتصادی منطقه آزاد چابهار اظهار کرد: تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی به سمت‌وسوی تولید کالای باکیفیت، رقابت‌پذیر و صادرات محور حرکت کنند.
وی افزود: ایجاد زنجیره‌های همکاری میان سرمایه‌گذاران بزرگ و کوچک باعث پیشرفت اقتصادی مناطق آزاد می‌شود؛ دولت تلاش می‌کند تا با کم کردن قوانین متعدد و موازی در فعالیت‌های اقتصادی دست و پای فعالان این عرصه را باز کند.
مشاور رئیس جمهور تصریح کرد: هدف و برنامه ما در مناطق آزاد ايجاد فضاي امن و شرايط مناسب براي حضور و فعاليت سرمايه گذاران است؛ در شرايط فعلي برنامه‌هاي كشور در راستاي تقويت توليد با هدف صادرات است كه اين مهم در مناطق آزاد نيز به شكل جدي در حال پيگيري است.
دبیر شورای عالی مناطق آزاد ادامه داد: اعمال فشار در عرصه‌هاي بين المللي از سوي برخي كشورها غير قابل انكار اما قابل مقابله است؛ دولت مي‌داند كه عبور از اين شرايط جديد فقط با همراهي مردم ممكن است.
بانک گفت: بر اساس فرمایشات رهبری، کشور دچار بحران و بن بست نیست و می‌بایست به دنبال راهکارها باشیم؛ رفع مشکلات سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی در چابهار با جدیت پیگیری و دنبال می‌شود.
وی تاکید کرد: تعريف و قانون منطقه آزاد در راستاي تسهيل شرايط براي فعاليت‌هاي اقتصادي بوده و هست، بنا نيست در اين محدوده‌ها قانون گريز باشيم؛ وضع بعضي از قوانين فراگير است و بنا به ضرورت و شرايط تصويب شده است.
دبیر شورای عالی مناطق آزاد با اشاره به گله فعالان برای گیر و دارهای ثبت سفارش، گفت: مسائل پيش آمده بعد از ابلاغ ضرورت ثبت سفارش با توجه به شكل فعاليت در مناطق آزاد مشكل ساز شد كه با جديت پيگيري و حل و فصل شده و اميدواريم تا هفته آينده با اتصال به سامانه وزارت صمت مرتفع شود.
 

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت