امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

پتروشیمی‌ها در ثبات بازار ارز ثانویه نقش مهمی داشته‌اند

لینک کوتاه: freena.ir/detail/48560
ساعت 12:17 شنبه 5 آبان 1397
مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس نقش پتروشیمی‌ها را در ثبات بازار ارز ثانویه کلیدی دانست و اعلام کرد که هلدینگ خلیج‌فارس ارز حاصل از صادرات محموله‌های پتروشیمی را در سامانه نیما عرضه کرده است.

به گزارش فرینا، جعفر ربیعی، در جمع خبرنگاران با تاکید بر این‌که موضوع اقتصاد، یکی از اصلی‌ترین مسائل کشور است، گفت: صنعت پتروشیمی، صنعتی پیشتاز و شاخص است که نقشی مهم در تامین ارز کشور و همچنین افزایش اشتغال دارد.

ربیعی با اشاره به این‌که هم اکنون در شرایط جنگ اقتصادی هستیم و معتقدم این جنگ به لشکر، سرباز و افسر نیاز دارد، افزود: کارگران، مدیران و مهندسان و همچنین مجتمع‌هایی که ارز برای کشور تامین می‌کنند همان سربازان و افسرانی هستند که متناسب با این نقش باید از آنان حمایت شود.

وی با بیان این‌که سود این شرکت نسبت به پارسال با افزایش روبه‌رو بوده است، گفت: امروز سرمایه این شرکت از ۵ هزار میلیارد تومان به ۹ هزار و ۱۵۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.

مدیرعامل هلدینگ خلیج‌فارس افزود: پتروشیمی پارس در تیرماه امسال وارد بورس شد و پتروشیمی بوعلی، پتروشیمی نوری و بندر امام نیز در صف ورود به بورس قرار دارند.

ربیعی با بیان این‌که در عرضه ارز در سامانه نیما کاملا شفاف عمل کرده‌ایم، گفت: همه محموله‌هایی که صادر کرده‌ایم در بازار ارز عرضه شده و ارز خود را نیز در اختیار صرافی‌های مختلف قرار داده‌ایم.

وی ادامه داد: به گفته بانک مرکزی بیش از ۷۰ درصد ارز عرضه شده در سامانه نیما توسط پتروشیمی‌ها انجام شده است که این گفته شفافیت ما را بیان می‌کند.

مدیرعامل هلدینگ خلیج‌فارس با انتقاد از این موضوع که گفته می‌شود پتروشیمی‌ها ارز خود را وارد بازار نمی‌کنند، تصریح کرد: این یک تهمت است، سهم پتروشیمی‌ها امسال در صادرات غیرنفتی افزایش یافته است.

ربیعی به همکاری هلدینگ خلیج‌فارس با وزارت نفت و دولت اشاره و عنوان کرد: رابطه دو سویه و خوبی با وزارت نفت و دولت داریم. یکی از همکاری‌ها پروژه جمع‌آوری گازهای همراه مشعل در عسلویه بود که منافع بسیاری حتی برای ساکنان منطقه به همراه داشت.

مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس با بیان این‌که ظرفیت‌های جدید در صنعت پتروشیمی ایجاد شده است، گفت: بی‌شک پتروشیمی‌ها تاکنون در ثبات بازار ارز ثانویه نقش مهمی داشته‌اند.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت