امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

کیش صاحب بورس بین‌الملل می‌شود

لینک کوتاه: freena.ir/detail/49724
ساعت 14:23 شنبه 22 دی 1397
دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی گفت: نهاد بورس بین‌الملل در صورت موافقت کمیسیون اقتصادی و تصویب نهایی هیئت دولت به عنوان پنجمین بورس کشور در جزیره کیش مستقر می‌شود.

به گزارش فرینا به نقل از خبرنگار کیهان، «مرتضی بانک» افزود: آئین‌نامه این بورس با هماهنگی سازمان بورس تدوین و به تصویب شورایعالی بورس رسید و پس از تصویب بانک مرکزی تقدیم دولت شد.
وی گفت: بورس بین‌الملل، در کنار بورس تهران، فرابورس، بورس انرژی و بورس کالا - پنجمین بورس کشور خواهد بود و نهاد آن در جزیره کیش مستقر خواهد شد.
دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی، بورس بین‌الملل را ظرفیتی جدید برای جذب منابع غیرریالی (بویژه سرمایه‌های خارجی) در چارچوب بورس ذکر کرد و افزود: بورس بین‌الملل بسیاری از پروژه‌ها و فعالیت‌های اقتصادی را از طریق عرضه سهام تامین منابع می‌کند.
مرتضی بانک اضافه کرد: سرمایه‌گذاری در این بورس هم داخلی و هم خارجی است و زبان آن بین‌المللی است؛ بانک تسویه حساب این بورس یک بانک معتبر بین‌المللی خواهد بود و نهاد بازرسی آن نیز نهادی بین‌المللی است.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت