امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

کاهش سرمایه تاسیس بانک خارجی در مناطق آزاد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/52008
ساعت 17:08 دوشنبه 20 خرداد 1398
مدیر توسعه سرمایه گذاری و انتقال فناوری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: به تازگی با همکاری وزارت اقتصاد، بانک مرکزی و هیأت دولت این میزان سرمایه کاهش یافته است، به طوری که از 150 میلیون دلار به 100 میلیون دلار برای تأسیس بانک خارجی کاهش یافته و 10 میلیون دلار برای تأسیس شعبه نوع یک و 5 میلیون دلار برای تأسیس شعبه نوع دو بانک خارجی تعیین شده است. 

به گزارش فرینا، محمد خضرایی منش در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری موج با اشاره به اینکه قانون استقرار بانک‌های خارجی در کشور به توسعه همکاری های بین‌المللی کمک می‌کند، افزود: قانون استقرار بانک خارجی و شعبه نوع یک و دوم بانک های خارجی در مناطق آزاد وجود دارد، اما پیش از این نیازمند سرمایه بالایی بود که به تازگی با همکاری وزارت اقتصاد، بانک مرکزی و هیأت دولت این میزان سرمایه کاهش یافته است، به طوری که از 150 میلیون دلار به 100 میلیون دلار برای تأسیس بانک خارجی کاهش یافته و 10 میلیون دلار برای تأسیس شعبه نوع یک و 5 میلیون دلار برای تأسیس شعبه نوع دو بانک خارجی تعیین شده است.
خضرایی منش با تأکید بر اینکه همکاری سایر نهادها در استقرار موفق بانک های خارجی در مناطق آزاد تأثیرگذار است، گفت: به طور قطع تسهیل در مبادلات بانکی با کشورهای خارجی به توسعه و رشد اقتصادی مناطق آزاد و کشور می‌انجامد.
وی با بیان اینکه تاکنون از کشورهای همسایه درخواست تأسیس بانک خارجی در مناطق آزاد داشته‌ایم، تصریح کرد: یکی دیگر از ظرفیت‌های ایجاد بانک خارجی در مناطق آزاد، ایرانیان خارج از کشور هستند که از سرمایه مناسبی برخوردار هستند و نمی‌توانند در تأسیس بانک جدید اقدام کنند و در این شکل دیگر سرمایه‌گذاران شعبه‌ای از بانک خارجی تأسیس نمی‌کنند، بلکه تأسیس بانک جدید(آف شور) با سرمایه خارجی در مناطق آزاد است که می تواند در مبادلات مالی بین منطقه آزاد و سایر مناطق اقدام کند.
مدیر توسعه سرمایه گذاری و انتقال فناوری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با تأکید بر اینکه سه درخواست بانک آف شور در مناطق آزاد داشته ایم، تصریح کرد: در یک سال گذشته علاوه بر اینکه پیشنهادهایی که برای تأسیس شعبه‌های بانک خارجی داشته‌ایم، از سوی ایرانیان خارج از کشور نیز پیشنهاد تأسیس بانک‌های آف شور داشته ایم که نشان دهند ظرفیت بالای مناطق آزاد برای توسعه اقتصادی است. 

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت