امروز پنج‌شنبه 7 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

با صنعتی سازی به مسکن ارزان و با کیفیت می رسیم

لینک کوتاه: freena.ir/detail/52665
ساعت 11:20 دوشنبه 7 مرداد 1398
وزیر راه و شهرسازی گفت: وقت آن رسیده است که از سنتی سازی(بساز و بفروشی) در حوزه ساختمان به صنعتی‌سازی برسیم؛ این امر منجر به ساخت مسکن ارزان و با کیفیت می‌شود.

به گزارش فرینا به نقل از ایرنا، «محمد اسلامی» در حاشیه نوزدهیمن نمایشگاه صنعت ساختمان در خصوص مزایای صنعتی‌سازی در حوزه ساختمان گفت: صنعتی‌سازی  علاوه بر زمان در قیمت و کیفیت بهره‌برداری تاثیرگذار است.

وی گفت: وقتی خانه‌ای با سرعت ساخته می‌شود ضمن کاهش زمان، از قیمت نهایی خانه کاسته می‌شود.

اسلامی افزود: در عین حال در صنعتی‌سازی با رعایت ملاحظات زیست‌محیطی از اتلاف انرژی جلوگیری می‌شود که به کاهش هزینه‌های دوره استفاده از ساختمان منجر خواهد شد.

وزیر راه در خصوص جایگاه صنعتی‌سازی در طرح اقدام ملی نیز گفت: در یک دهه گذشته در صنعت ساختمان تحول اساسی ایجاد شده است اما برای پیشرفت بیشتر به تحول اساسی در حوزه مصالح ساختمانی و تاسیساتی نیازمندیم.

وی گفت: باید لوازم تولیدی در صنعت ساختمان پیشتیبان صنعتی‌سازی باشد.

اسلامی گفت: البته شاهد بودم  محصولات بیشتر غرفه‌ها در تراز جهانی قرار دارد تا جایی که محصولات بیشتر شرکت‌ها فروش می‌رود و حتی صادرات هم دارند.

وی ادامه داد: برای اینکه بتوانیم صنعتی‌سازی را رونق دهیم نیاز به تایید مبحث ١١ مقررات ملی ساختمان داشتیم که خوشبختانه تغییر اساسی کرد و مبحث یازده با تغییرات جدید و با هدف پشتیبانی از صنعتی‌سازی به زودی ابلاغ می‌شود.

اسلامی به طرح اقدام ملی اشاره کرد و گفت: سالانه ٣٠٠ تا٣٥٠ هزار واحد مسکونی توسط خود مردم ساخته می‌شود اما دولت تصمیم دارد با هدف رونق تولید حداقل سالانه ٤٠٠ هزار واحد مسکونی را بسازد.

به گفته اسلامی برنامه دولت خانه دار شدن مردم را سرعت می‌دهد ضمن اینکه در این برنامه از موضوع صنعتی‌سازی استفاده می‌کنیم.

وی گفت: در شرایط کنونی که به بهینه‌سازی در حوزه انرژی و منابع نیازمندیم باید ساخت سنتی خانه پایان و صنعتی سازی آغاز شود.

شناسه خبری: 52665

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت