برگزاری جلسه هم اندیشی جشنواره گردشگری سلامت در منطقه آزاد اروند

لینک کوتاه: freena.ir/detail/53109
ساعت 09:37 سه شنبه 5 شهريور 1398
اولین جلسه هم اندیشی مشترک میان سازمان منطقه آزاد اروند و دانشکده علوم پزشکی آبادان، جهت برگزاری جشنواره گردشگری سلامت تشکیل شد.

به گزارش فرینا؛ با توجه به ظرفیت بالای منطقه و هم مرز بودن با کشور عراق (خصوصا استان پر جمعیت بصره)، این سازمان در نظر دارد با همکاری دانشکده علوم پزشکی آبادان و دیگر دستگاه های اجرایی مرتبط، اولین نمایشگاه گردشگری سلامت با هدف تبدیل شدن اروند به یکی از قطب های این صنعت را برگزار کند.

گفتنی است؛ این رویداد برای فعالان و ذی‌نفعان صنعت گردشگری سلامت از اهمیت بسیار بالایی برخوردار خواهد بود لذا در اولین جلسه ای که در همین راستا برگزار شد دو طرف با در نظر گرفتن ظرفیت های موجود به بررسی این طرح و برنامه های جنبی آن پرداختند.

شایان ذکر است؛ از عمده اهداف این جشنواره تبادل گردشگر سلامت با کشور همسایه عراق خواهد بود تا از ظرفیت‌های گردشگری دو کشور استفاده شود.

خاطرنشان باید کرد؛ خواست طراحان برگزاری جشنواره گردشگری سلامت در منطقه آزاد اروند بر این است که شرایط به گونه ای مهیا شود که جشنواره مذکور در زمستان سال جاری برگزار گردد؛ هرچند تاریخ مشخصی هنوز برای آن در نظر گرفته نشده اما در اولین جلسه هم اندیشی بنا بر این گذارده شد که با همکاری و هم افزایی تمام دستگاه های اجرایی منطقه، زیرساخت های لازم به زودی فراهم شود.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا
گفتگوی اختصاصی صبح آمل با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد مازندران

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی